Βασίλης Σιδέρης: Χαιρετίζω τη θετική εξέλιξη για την κατασκευή αποδυτηρίων στα γήπεδα Κοιλάδας και Διδύμων

88
Βασίλης Σιδέρης

Έδωσε αγώνα ο Βασίλης Σιδέρης για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της Αργολίδας και ως Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας και ως Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου. Ήταν αναμενόμενη λοιπόν η δημόσια εκδήλωση της χαράς του μετά την θετική εξέλιξη που σημειώθηκε με την υπογραφή της προγραμματικής  σύμβασης για την κατασκευή των προκατασκευασμένων αποδυτηρίων στα γήπεδα Κοιλάδας και Διδύμων από τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα και τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Ιωάννη Γεωργόπουλο.

Γράφει ο Βασίλης Σιδέρης στην σχετική ανακοίνωσή του:
«Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω την υπογραφή της προγραμματικής  σύμβασης για την κατασκευή των προκατασκευασμένων αποδυτηρίων στα γήπεδα Κοιλάδας και Διδύμων από τον Περιφερειάρχη κ.Παναγιώτη Νίκα και τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Ιωάννη Γεωργόπουλο.
Άλλο ένα αίτημα των σωματείων της Κορωνίδας Κοιλάδας και Ποσειδώνα Δίδυμων παίρνει το δρόμο προς κατασκευή. Η κατασκευή νέων αθλητικών χώρων και η βελτίωση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων, είναι έργα που θα φέρουν  τους νέους στους αθλητικούς χώρους, είναι έργα που αλλάζουν τον αθλητικό χάρτη της Αργολίδας.

   Είναι το πρώτο και μεγαλύτερο αθλητικό πρόγραμμα που υλοποιείται Πανελλαδικά στην Αργολίδα, κατασκευής νέων αθλητικών χώρων και  βελτίωσης  υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και αποτελεί το  επιστέγασμα μιας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από το 2018.
Μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια όλους όσους μας στήριξαν και μας εξέλεξαν εκ νέου διοίκηση, καθώς εργαζόμαστε προς την σωστή κατεύθυνση ώστε το Αργολικό ποδόσφαιρο να φτάσει εκεί που αξίζει.
Θέλω να τονίσω πως τα έργα δεν έχουν ονοματεπώνυμο, ανήκουν σε όλους τους πολίτες. Εμείς ως αιρετοί απλά είμαστε υποχρεωμένοι ν΄ αναδεικνύουμε και να υλοποιούμε τα αιτήματα τους».