ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟ: «Θα λογοδοτήσετε και θα υποστείτε τη βάσανο της μαρτυρικής κατάθεσης»

91
Στιγμιότυπο από την τηλεδιάσκεψη, παρμένο από το F.B. του Δημάρχου

Η απάντηση του Δημοτικού Συμβούλου Βαγγέλη Λαμπρόπουλου στα όσα επιχείρησε να του προσάψει ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της προηγούμενης εβδομάδος, αναφέρεται στο πολιτικό ζήτημα που έχει ανακινηθεί τις τελευταίες ημέρες από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, αναφορικά με τον τρόπο διάθεσης του δημοτικού χρήματος.

Τον κατηγορεί ότι «Με άκομψο πολιτικό ελιγμό, ο κ. Δήμαρχος κ. Κωστούρος προσπαθεί να στρέψει την πολιτική ατζέντα στο θέμα εάν ξεπέρασε ή αν προσέγγισε το 10% που του επιτρέπει ο νόμος για απευθείας αναθέσεις».

Του δηλώνει ότι «Για την έγκληση που επιθυμεί να καταθέσει εις βάρος μου, τον προτρέπω να το πράξει»

Του θυμίζει ότι «τα Ελληνικά Δικαστήρια δεν είναι δημοτικό συμβούλιο και να έχετε υπόψη σας ότι θα υποστείτε τη βάσανο της μαρτυρικής κατάθεσης».

Τονίζει ότι «ασκώ το λειτούργημα του Δικηγόρου  25 και πλέον έτη  και έχω την τιμή μέχρι και σήμερα να μην έχω λάβει ούτε ένα (1) Ευρώ από το Δήμο Ναυπλιέων μήτε από κανέναν άλλο δημόσιο οργανισμό», και καταλήγει αιχμηρά, με την δήλωση ότι: «Ζω και εργάζομαι για τον τόπο μου και δεν ζω από την ενασχόληση μου με τα κοινά ώστε να αγκιστρώνομαι και να εξαρτώμαι επί σειρά ετών από καρέκλες και θέσεις εξουσίας!»

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

«Με άκομψο πολιτικό ελιγμό, ο κ. Δήμαρχος κ. Κωστούρος προσπαθεί να στρέψει την πολιτική ατζέντα στο θέμα εάν ξεπέρασε ή αν προσέγγισε το 10% που του επιτρέπει ο νόμος για απευθείας αναθέσεις.

Όμως η πολιτική ατζέντα και το μείζον πολιτικό ζήτημα είναι αυτό των απευθείας αναθέσεων, σε ποιους ανατίθενται αυτές, που δηλώνουν έδρα οι εταιρείες που έχουν λάβει τις απευθείας αναθέσεις, αν συνδέονται τα Α.Φ.Μ. μεταξύ τους και το βασικότερο τι έργα έχουν γίνει στο Ναύπλιο με το ιλιγγιώδες ποσό των 6,3 εκατομμυρίων ευρώ περίπου που διατέθηκε από το δήμο Ναύπλιο, το ΔΟΠΠΑΤ και τη ΔΕΥΑΝ σε ένα μόνο έτος.

 Όσο και αν προσπαθεί ο κ. Δήμαρχος να στρέψει αλλού τα βλέμματα των πολιτών, θα λογοδοτήσει για τις απευθείας αναθέσεις είτε φέροντας ο ίδιος το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και λογοδοτήσει ενώπιον των δημοτών  για μια προς μια από αυτές ή αν επιθυμεί να κρυφτεί για μια ακόμα φορά, όπως έχω ήδη δεσμευτεί θα το φέρω ως θέμα στο δημοτικό συμβούλιο εφόσον ενημερώσω όλους τους δημοτικούς συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Όσο δε για την έγκληση που επιθυμεί να καταθέσει εις βάρος μου, τον προτρέπω να το πράξει, του προτείνω δε να προσλάβει ως νομικό σύμβουλο το συνάδελφο δικηγόρο που του ανέθεσε η ΔΕΥΑ Ναυπλίου το χειρισμό υποθέσεως με αντίδικο τη ΔΕΥΑ Άργους-Μυκηνών  και τον αντάμειψε με το αστρονομικό ποσό των 54.000 Ευρώ !!!  Ενημερώνω τους πολίτες ότι η μέχρι τώρα έκβαση της  υποθέσεως κρίθηκε σε βάρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου.

Για μία ακόμη φορά δηλαδή ζημιώθηκε ο Ναυπλιακός λαός από λάθη και παραλείψεις της παρούσας Δημοτικής Αρχής και συγκεκριμένα του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου αφού η διοίκηση της ΔΕΥΑ Ναυπλίου ήταν δική του επιλογή.

κ. Δήμαρχε εγώ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη την οποία υπηρετώ καθημερινά.

Να γνωρίζετε όμως ότι  τα Ελληνικά Δικαστήρια δεν είναι δημοτικό συμβούλιο και να έχετε υπόψη σας ότι θα υποστείτε  τη  βάσανο της μαρτυρικής κατάθεσης, καθώς θα πρέπει να αποδείξετε τα αναπόδεικτα, χωρίς να έχετε εκεί  τις «πλάτες» του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

 Εν κατακλείδι θέλω να σας αναφέρω μιας και μιλάμε για συκοφαντίες ότι δεν θεωρώ τίποτα πιο συκοφαντικό από αυτό που έχετε πει επανειλημμένως στο δημοτικό συμβούλιο «ότι δήθεν  εγώ χαίρομαι που δεν γίνονται έργα στην Πόλη μας προσδοκώντας πολιτικά οφέλη».

 κ. Δήμαρχε ασκώ το λειτούργημα του Δικηγόρου  25 και πλέον έτη  και έχω την τιμή μέχρι και σήμερα να μην έχω λάβει ούτε ένα (1) Ευρώ από το Δήμο Ναυπλιέων μήτε από κανέναν άλλο δημόσιο οργανισμό.

Ζώ και εργάζομαι για τον τόπο μου και δεν ζώ από την  ενασχόληση μου με τα κοινά ώστε να αγκιστρώνομαι και να εξαρτώμαι επί σειρά ετών από καρέκλες και θέσεις εξουσίας !

                                                                  Ναύπλιο 18/02/2022

Ευάγγελος Αθ. Λαμπρόπουλος

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω»

ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΥ  (ΕΔΩ)