Η επίσκεψη Τσίπρα στην Αργολίδα έφερε δηλώσεις για εκλογές

72

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στον κάμπο της Αγίας Τριάδας (Ναύπλιο –Αργολίδα), όπου συναντήθηκε με παραγωγούς που είδαν τον παγετό να τους αφαιρεί τα προς το ζειν, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε δηλώσεις.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «Είναι αναγκαίο να υπάρξει άμεσα παρέμβαση προκειμένου να υπάρξει ανακούφιση και δυνατότητα των παραγωγών να συνεχίσουν να παράγουν. Αυτά τα αναγκαία μέτρα όμως, είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν πρόκειται να τα υλοποιήσει.
Τούτη την ώρα που διακυβεύεται η ίδια η ύπαρξη των αγροτικών εκμεταλλεύσεων στη χώρα, έγνοια της κυβέρνησης είναι η διαπλοκή και το μεγάλο κεφάλαιο. Αγρότες και παραγωγοί δεν μπορούν να αντέξουν αυξήσεις στο ενεργειακό κόστος πέντε και έξι φορές πάνω από όσο πλήρωναν μέχρι σήμερα.

Γι’ αυτό η λύση είναι η δημοκρατική διέξοδος. Η λαϊκή ετυμηγορία, οι εκλογές, η προοδευτική κυβέρνηση που θα δώσει ανάσα και προοπτική στον κόσμο της παραγωγής, στον κόσμο της εργασίας».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιοδείας του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόταν από τον βουλευτή Γιάννη Γκιόλα και το πολιτικό στέλεχος του κόμματος Γιώργο Γαβρήλο.