Ο Καμπόσος ζήτησε! Ο Πέτσας χρηματοδότησε! Οι Αργείοι κέρδισαν ένα Νέο Κλειστό Γυμναστήριο!

139

Το νέο κλειστό Γήπεδο του Άργους γίνεται πραγματικότητα. Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, γύρισε από την Αθήνα σήμερα το μεσημέρι, φέρνοντας την εξασφάλιση της χρηματοδότηση ενός ονείρου όλων των αθλητών και των αθλητικών σωματείων του δήμου Άργους Μυκηνών.

Το νέο Κλειστό Γυμναστήριο θα κατασκευαστεί στον ευρύτερο εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άργους.

Η τελική σύμφωνη γνώμη για την χρηματοδότηση του έργου, επετεύχθη σήμερα το πρωί στο προκαθορισμένο ραντεβού που είχε ο Δημήτρης Καμπόσος με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα στο Υπουργείο Εσωτερικών αρμόδιο για τα θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Από το 1980, πριν 42 χρόνια που κατασκευάστηκε το σημερινό κλειστό γυμναστήριο του Άργους, οι ανάγκες έχουν αλλάξει και έχουν πολλαπλασιαστεί. Οι ομάδες και οι αθλητές/τριες είναι πια πολλοί περισσότερες. Τα αθλήματα που έχουν αναπτυχθεί στο Άργος, επίσης  πολλά περισσότερα, με συνέπεια να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις σημερινές ανάγκες.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών ως άνθρωπος του αθλητισμού, διέγνωσε πολύ νωρίς το πρόβλημα και με τις επίμονες προσπάθειες του, ωρίμασε τις συνθήκες για να επιτευχθεί και αυτός ο στόχος.

Ένα μεγάλο όνειρο της επίλυσης του στεγαστικού προβλήματος των αθλητών και αθλητριών αλλά και των αθλητικών συλλόγων του τόπου, βρίσκει το δρόμο του.