Η μονομαχία Κωστούρου με Λαμπρόπουλο, για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ναυπλιέων μέσα από τα λεγόμενά τους

339

Για να βγάλετε ελεύθερα τα συμπεράσματά σας παραθέτουμε το σύνολο σχεδόν των δηλώσεων του Δημήτρη Κωστούρου και τις απαντήσεις που προκύπτουν μέσα από τις δηλώσεις του Βαγγέλη Λαμπρόπουλου. Έτσι, χωρίς δική μας παρέμβαση, με γνώση των απόψεων και των δύο διεκδικητών, μπορείτε να κρίνετε ελεύθερα και κυρίως να αναρωτηθείτε «γιατί αποκρύπτονται και δεν αναρτώνται στο διαδίκτυο (στη σελίδα του Δήμου Ναυπλιέων) τα βίντεο των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίες εκ του νόμου είναι δημόσιες»;

ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: «Το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ναυπλιέων είναι Ένα πρόγραμμα απολύτως ρεαλιστικό και πολύ προσεχτικά σχεδιασμένο που υπηρετεί τις ανάγκες των συμπολιτών μας και θα βελτιώσει την καθημερινότητα τους».

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Το Τεχνικό Πρόγραμμα που έρχεται για ψήφιση, είναι τόσο φτωχό που δεν αντέχει κριτικής».

ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: «Δώσαμε βαρύτητα σε έργα που αφορούν την κατασκευή και την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων, στις αναπλάσεις οδών και δρόμων, στην αναβάθμιση των εμπορικών περιοχών, στην αντιπλημμυρική προστασία του δήμου, στον πολεοδομικό σχεδιασμό του, στη βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων, στη δημιουργία πολιτιστικών κέντρων, στην κατασκευή έργων αγροτικής οδοποιίας, ασφαλτοστρώσεων δρόμων και αποχετευτικών δικτύων».

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Επαναλαμβάνονται οι αναπλάσεις της οδού Αιγίου, της περιοχής του Αγίου Σπυρίδωνα το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου και το Νταμάρι, που κάθε χρόνο μπαίνουν και ξαναμπαίνουν, χωρίς κάποιο νέο έργο ή έστω μελέτη που να δίνει προοπτική για ανάπτυξη στον τόπο μας».

ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: «Προχωράμε μπροστά με σχέδιο και όραμα για την κοινωνία μας προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των δημοτών δημοπρατώντας μεγάλα έργα με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας».

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Δεν υπάρχει καμία ασφαλτόστρωση για το έτος 2022 όταν γνωρίζουμε ότι το οδικό δίκτυο είναι σε άθλια κατάσταση.

Ποια είναι τα νέα έργα του έτους 2022; Όταν το ΤΡΙΑΝΟΝ υπήρχε από το έτος 2021 ως νέο έργο ενταγμένο και χρηματοδοτούμενο. Για ποιο λόγο δεν προχώρησε σε δημοπράτηση;

Και από το έργο συντήρησης του δημοτικού σταδίου Ναυπλίου προϋπολογισμού 500.000 Ευρώ, δεσμεύετε 404.065,03 Ευρώ από ιδίους πόρους του 2023».

ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: «Φιλοδοξούμε με τον τρόπο αυτό μέσα από τα έργα και τις πράξεις μας να δώσουμε στο δημόσιο διάλογο την αξία που του αρμόζει ξεπερνώντας όλους εκείνους που με τις αγκυλώσεις του παρελθόντος θέλουν το δήμο μας ουραγό των εξελίξεων. Δεν θα το επιτρέψουμε αυτό η ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ θα είναι αντάξια των προσδοκιών όλων μας».

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Βέβαια, δε λείπουν οι προσφιλείς Επουλώσεις Λάκκων, Τσιμεντοστρώσεις, επεκτάσεις φωτισμού, επισκευές πεζοδρομίων, που θα κάνετε με απευθείας αναθέσεις».