ΓΑΒΡΗΛΟΣ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχεται την αναστολή εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών»

181

Ο γνωστός δικηγόρος και πολιτικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Γαβρήλος (υπ. βουλευτής στην Αργολίδα), σε συνέντευξη την οποία παραχώρησε στον Πολύδωρο Δάκογλου,  αναφέρεται στο μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα το οποίο έχει προκύψει λόγω της κυβερνητικής απόφασης με την οποία τέθηκαν σε αναστολή εργασίας (άνευ αμοιβής και με επαπειλούμενη απόλυση) 7.500 υγειονομικοί υπάλληλοι.

Όπως τονίζει σε συνέντευξή του:

-Το κόμμα του, αλλά και ο ίδιος, είναι υπέρ του εμβολιασμού, θεωρώντας ότι είναι βασικό όπλο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

-Υποστηρίζουν ότι αυτές οι 7.500 εργαζόμενοι του συστήματος υγείας δεν θα έπρεπε να απομακρυνθούν αλλά να τοποθετηθούν σε θέσεις «εκτός πρώτης γραμμής», προκειμένου να μην στερηθεί το δημόσιο σύστημα υγείας της εμπειρίας τους και των υπηρεσιών τους.

-Τέλος, τονίζει ότι η  κυβέρνηση αδιαφορεί για το δημόσιο σύστημα υγείας και στοχεύει στην στήριξη των μεγαλοεπιχειρηματιών υγείας.

Ολόκληρη η συνέντευξη, για την αναστολή των υγειονομικών, την οποία παραχώρησε στον Πολύδωρο Δάκογλου μπορείτε να την παρακολουθήσετε στην ιστοσελίδα www.protagonistes.tv και ειδικότερα στον σύνδεσμο

https://protagonistes.tv/gavrilos-o-syriza-den-dechetai-tin-anastoli-ergasias-ton-anemvoliaston-ygeionomikon/