ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ- Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

146

Γράφει η Θέκλα Μεταξά. Ερευνήτρια-αστρολόγος…

Φτάσαμε στην τελευταία έκλειψη της χρονιάς. Ο χρόνος μας αποχαιρετά με «ωραία δώρα». Ολική έκλειψη Ηλίου λοιπόν, στις 4 Δεκεμβρίου, στην 12η μοίρα του Τοξότη, μια μοίρα που οι Μοίρες της έδωσαν διάφορες ενδιαφέρουσες ιδιότητες.

Για αρκετά χρόνια δεν θα ξαναδούμε εκλείψεις στον άξονα Τοξότη – Διδύμων, συγκεκριμένα μέχρι το 2029. Η έκλειψη γίνεται στον 11ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου και με όλους τους πλανήτες στο ανατολικό τμήμα του ωροσκοπίου. Κάποιος επισπεύδει τις εξελίξεις, και βγάζει από τη νάρκη τον κόσμο. Η παρουσία του Ερμή κοντά στον Ήλιο και την Σελήνη την ώρα της έκλειψης μας ενημερώνει πως το πρώτο πλήγμα θα δεχτούν οι επικοινωνίες, το ίντερνετ, η πληροφόρηση, το εμπόριο, η παιδεία, και οι μετακινήσεις.

Η έκλειψη θα έχει διάρκεια 4 ωρών, και η ολική της φάση θα έχει διάρκεια 2 ωρών, και δεν θα είναι ορατή από την Ελλάδα. Η παρουσία του Ουρανού στον 4ο οίκο, της Πατρίδας, και το τετράγωνο του με τον Κρόνο, κυβερνήτη του 2ου οίκου των οικονομικών, μας ενημερώνει πως ξαφνικά θα δούμε την οικονομία να τινάζεται στον αέρα. Θα χαθούν περιουσίες, θα υπάρχουν μεγάλες και δυσάρεστες αλλαγές, και εκείνοι που θα κλάψουν περισσότερο θα είναι οι πλούσιοι και όχι οι πτωχοί.

Θα δούμε τις τελευταίες προσπάθειες της εξουσίας να αποκρύψει, να καταστρέψει, να διαλύσει, να καταπιέσει, να καταδιώξει. Κάποιοι το νιώθουν, άλλοι το αρνούνται, άλλοι αδιαφορούν. Όλοι όμως θα υποστούν τις συνέπειες.

Αναμένεται ανατροπή κάθε μορφής εξουσίας, ανά τον κόσμο. Επιχειρείται η εγκαθίδρυση νέας μορφής εξουσίας, πράγμα το οποίο δεν είναι καθόλου εύκολο, ούτε πρόκειται να γίνει από την μια στιγμή στην άλλη. Ταυτόχρονα θα επιχειρούνται ανατροπές σε θέματα πολιτισμού, παιδείας, θρησκειών, αξιών, προτύπων, και γενικά σε κάθε μορφή του τρόπου ζωής μας.

Η τετράγωνη όψη του Ποσειδώνα με τον Ερμή, και το τρίγωνο του με τον Άρη, φανερώνουν την χειραγώγηση των μέσων ενημέρωσης από την εξουσία, και την ανάθεση του δικαιώματος σε όσους ασχολούνται με την ενημέρωση, να ψεύδονται, να τρομοκρατούν, να διχάζουν και να παραπλανούν. Αυτό που θα ακολουθήσει είναι το απόλυτο χάος .Τον Ιανουάριο του 2022 οι Δεσμοί της Σελήνης περνούν σε άλλα ζώδια, συγκεκριμένα ο Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο και οι Νότιος στον Σκορπιό, όπου και θα παραμείνουν μέχρι τον Ιούλιο του 2023. Μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, η μύηση που περνάει η ανθρωπότητα τα τελευταία 2 χρόνια θα έχει ολοκληρωθεί, και μακάριοι όσοι έχουν κατανοήσει τα γεγονότα και έχουν περάσει τις εξετάσεις τους. Τα μαθήματα ανήκουν στην σφαίρα του πεπρωμένου, και όχι της καθημερινότητας.

Η παρουσία του αστεροειδούς Vesta (Εστία) κοντά στα φώτα την ώρα της έκλειψης, αποκαλύπτει τα μέλλοντα να συμβούν, όμως ο γρίφος είναι για πολύ δυνατούς παίχτες. Κοντά στην έκλειψη θα βρίσκεται ο αστέρας Alwaid (Rastaban), του αστερισμού του Δράκου, που συνδέεται με τραυματισμούς και συγκρούσεις, και ανάμεσα στην έκλειψη και στον Ερμή θα βρίσκεται ο αστέρας Sarin του αστερισμού του Ηρακλή, που συνδέεται με την τρομοκρατία και τα δηλητήρια.

Ετοιμαστείτε για γεγονότα πρωτοφανή, για καταστάσεις ασυνήθιστες, για αναγκαστικές αλλαγές στην καθημερινότητα μας. Τυχεροί όσοι έχουν περάσει με επιτυχία την μύηση.