Έλαμψε ο Πέλοψ Πύργου στο Πανελλήνιο Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ 2021

132

Τεραστία επιτυχία στους  αγώνες του Πανελλήνιου κυπέλλου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ 2021 για τον αθλητικό Σύλλογο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Πύργου ΠΕΛΟΨ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας  με τον αθλητή Καρακατσάνη Παναγιώτη να κατακτά την πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία εφήβων των -68Kg Ε/Ζ.

Αξιόλογη προσπάθεια έκανε και η αθλήτρια του συλλόγου Τσίγκλα Ειρήνη από το Πελόπιο που με δύο αγώνες κατάφερε να κατακτήσει την πέμπτη θέση της κατηγορίας της. 

Το Σάββατο, ήρθε μια ακόμα επιτυχία να προστεθεί με τον Παπανδρινόπουλο Δημήτριο να κατακτά την 3η θέση και το Χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στην κατηγορία -78Kg Ε/Ζ…

Πολύ καλή παρουσία είχε και η αθλήτρια του συλλόγου Παπανδρινοπούλου Αμαλία που παρέμεινε στην 5η Θέση της κατηγορίας της.

Τέλος ο αθλητής του συλλόγου Γαλάνης Ανδρέας δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω γραφειοκρατικού λάθους του προπονητή του Συλλόγου για το οποίο σύσσωμο το Δ.Σ αλλά και προσωπικά ο προπονητής του ζητά δημόσια συγνώμη. Τους αθλητές συνόδεψε ο προπονητής τους Γκοτσίνας Αντώνιος.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Βασίλης Αθανασόπουλος, συγχαίρει τους αθλητές, το τεχνικό team και τους γονείς των αθλητών, για τους κόπους και τις θυσίες που έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν.

Δήλωσε δε ότι: «Χωρίς καμία βοήθεια (δυστυχώς) και με μόνους συμπαραστάτες λίγους καλούς φίλους-επιχειρηματίες, τους οποίους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, είμαστε πάντα στο δρόμο του αθλητισμού και του Πρωταθλητισμού και θα παραμείνουμε ζωντανοί, σε πείσμα των καιρών και κάποιων λίγων άσπονδων ¨φίλων¨ μας»