Τα ιστορικά γεγονότα πίσω από τους μύθους

731

Κάθε χρόνο εδώ και 46 χρόνια γίνονται εκδηλώσεις στο Πολυτεχνείο. Η συνήθης διαδικασία έχει όμως αλλάξει. Ξεχάστε το σλόγκαν «όποιος θέλει μπορεί να πάει και να αφήσει ένα λουλούδι». Πλέον υπάρχει face control από ακροαριστερές και κομμουνιστικές ομάδες οι οποίοι αποφασίζουν ποιος θα μπει και θα βγει στο χώρο, ανάλογα με τα γούστα τους και τις εντολές τους από Περισσό ή αλλού (για σκανάρισμα ή επίδειξη εγγράφων για τον κορωνοϊό δεν μάθαμε). Πολλές φορές πέφτουν και μερικές «ψιλές»(όπως έγινε και φέτος), αλλά όλα αυτά μπορούμε να τα εντάξουμε και στη κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας. Άλλωστε με την πρώτη ευκαιρία, αυτοί που χθες έπαιξαν μπουνιές και κλωτσιές, θα διαδηλώνουν πάλι μαζί ενάντια στο «σύστημα».

Υπάρχουν φυσικά κατά καιρούς μεγάλα ή μικρά επεισόδια-καψίματα-βανδαλισμοί (πάντα στο όνομα του Πολυτεχνείου) σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις. Ακολουθεί πορεία στο Αμερικανικό προξενείο (έμμεση παραδοχή τους ότι η USA ήταν πίσω από αυτό;), την οποία κατά καιρούς συμπληρώνουν και διάφοροι άλλοι παράγοντες που είναι στην επικαιρότητα και «αγκαλιάζει» η αριστερά. Φέτος έκαναν κοινή πορεία με τους ρομά που ζητούν «δικαίωση» για το Νίκο. (μπορείτε να δείτε και το video εδώ )

Πέραν όμως αυτών των γεγονότων υπάρχουν και τα ιστορικά γεγονότα, που είναι γραμμένα και δεν χωρούν αμφισβήτηση. Θα τα αναφέρουμε όπως ακριβώς τα έγραψε ένας απλός πολίτης σε ανάρτηση στο fb:  

«6 έως 26 Οκτωβρίου του 1973 γίνεται ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Αιγύπτου, οι Αμερικάνοι στο πλευρό του Ισραήλ, με την αρχή του πολέμου ζητούν από την Ελλάδα να επιτραπεί η μεταστάθμευση των μαχητικών τους στην Κρήτη από που θα βομβάρδιζαν την Αίγυπτο.

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος αρνείται στους Αμερικάνους διότι η ΕΛΛΑΣ είχε άριστη σχέση με την Αίγυπτο.

Έως την 28η Οκτώβριο του 1973 ο Παπαδόπουλος παραιτείται γίνεται απλός πολίτης, πρόεδρος της Ελλάδος ήταν τότε ο Γκιζίκης και στην θέση του πρωθυπουργού ορίζει τον μεταβατικό πρωθυπουργό τον Μαρκεζίνη και ανακοινώνει εκλογές αρχές του 1974 με σκοπό και μετάβαση από στρατιωτική κυβέρνηση σε δημοκρατική.

Ο Ιωαννίδης ο άνθρωπος των Αμερικανών αρνείται, αναζητά αιτίες για να αποδείξει ότι είναι λανθασμένη η πράξις του Παπαδόπουλου να παραιτηθεί και ανακοινώσει την μετάβαση σε δημοκρατική κυβέρνηση.

Έτσι με τη βοήθεια των Αμερικάνων και των Ισραηλινών που θεωρούν τον Παπαδόπουλο ως θανάσιμο εχθρό, οι μυστικές υπηρεσίες τους το CIA και το Mossad στις 17 Νοεμβρίου του 1973, και ενώ ο Παπαδόπουλος έχει παραιτηθεί και ενώ η χώρα οδηγείται προς εκδημοκρατισμό, εκείνοι οργανώνουν εντελώς αναίτια ταραχές στην Αθήνα με τα γνωστά για μας απατηλά γεγονότα της 17ης Νοεμβρίου του 1973 όπου πράκτορες 40ρηδες και 50άρηδες στην πλειοψηφία ανέλαβαν εργολαβία να προκαλέσουν ταραχές που στη συνέχεια οι έρευνες του εισαγγελέα Τσεβά κατά τη μεταπολίτευση απέδειξαν ότι ουδείς φοιτητής είχε σκοτωθεί εντός του Πολυτεχνείου.

Έτσι χάρην των ταραχών που προκάλεσαν οι απατεώνες του Πολυτεχνείου την 17η Νοεμβρίου του 1973, και είναι οι μετέπειτα κυβερνώντες της Ελλάδος, δηλαδή οι σημερινοί κυβερνώντες που βούλιαξαν την Πατρίδα μας σε χρέη κομπίνες μνημόνια και καταστροφές, φτωχοποιηση των Ελλήνων, παράδοση όλου του δημοσίου πλούτου στις ξένες πολυεθνικές, δωρεάν στις τράπεζες πάνω από 250 δις, μετατροπή του ιδιωτικού χρέους σε δημόσιο με τα μνημόνια, παράδοση όλης της ακίνητης περιουσίας προς πλειστηριασμού σε offshore εταιρείες με έδρα το Λουξεμβούργο και Λιχτενστάιν για χρέη από παράνομα επιτόκια που ξεπερνούσαν τον πληθωρισμό έως και 10 φορές.

Αυτοί που έστησαν την απάτη του χρηματιστηρίου όπου χάθηκαν 40 τρισεκατομμύρια δραχμές με αναλογία σε ευρώ είναι 120 δις ευρώ με αγοραστική αξία του 1999 που αναλογούν με σημερινά 400 δισεκατομμύρια ευρώ ώς σημερινή αγοραστική αξία.

Έτσι έδωσαν την αφορμή στη μερίδα των αξιωματικών που ήταν κατά της παραίτησης του Παπαδόπουλου και των οποίων ηγείτο ο Ιωαννίδης ο οποίος επικαλούμενος τα γεγονότα της 17ης Νοεμβρίου του 1973 οργανώνει την 25τη Νοεμβρίου του 1973 στρατιωτική παρέμβαση, ανατρέπει την προσωρινή κυβέρνηση του Μαρκεζίνη συλλαμβάνει τον Γεώργιο Παπαδόπουλο που ήταν απλός πολίτης, και επιβάλλει τη γνωστή στρατιωτική κυβέρνηση του Ιωαννίδη που μετά από περίπου 9 μήνες παραδόθηκε στην σημερινή μεταπολίτευση με εσφαλμένους χειρισμούς στην περίπτωση της Κύπρου κ.λπ.

Μετά την επιβολή της αμερικανοκίνητης δικτατορίας του Ιωαννίδη όλοι οι δήθεν επαναστάτες του Πολυτεχνείου σιώπησαν και τάχθηκαν υπέρ του Ιωαννίδη.

Η “αρχηγός” της εξέγερσης του Πολυτεχνείου η Δαμανάκη σήμερα εξαργυρώνει ως επίτροπος των τραπεζιτών της ευρωπαϊκής Ένωσης τις επιταγές των προσφερόμενων υπηρεσιών, με μισθούς και παροχές δεκάδων χιλιάδων ευρώ το μήνα.

Την 17η Νοεμβρίου του 1973 προκάλεσαν ταραχές την ώρα που παραιτήθηκαν οι στρατιωτικοί, για να τους ξαναφέρουν με μία διαφορά : έφεραν εκείνους που υπηρετούσαν τα συμφέροντα των ΗΠΑ και Ισραήλ.

Έτσι για να γνωρίζουμε τι ήταν αυτοί οι απατεώνες.

Αυτά τα ολίγα για να γνωρίζουν οι σημερινοί τι εορτάζουν, εορτάζουν την αρχή της καταστροφής της Πατρίδας τους ΔΥΣΤΥΧΩΣ»