Προϊόντα, Υπηρεσίες και Τόποι της Ερμιονίδας προβλήθηκαν στην 36η έκθεση Philoxenia της Θεσσαλονίκης

116
Γεωργόπουλος (Δήμαρχος Ερμιονίδας) με Ζέρβα (Δήμαρχος Θεσσαλονίκης) και Λούμη (Υπ. Τουρισμού)

Η συμμετοχή του Δήμου Ερμιονίδας στην 36η έκθεση Philoxenia που πραγματοποιήθηκε 12 έως 14 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη, θεωρείται από την δημοτική αρχή ως επιτυχής.

Ο Δήμος Ερμιονίδας φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δημιουργώντας δύο εντυπωσιακά, κατά γενική ομολογία, stands με άρωμα ελιάς, ροδιού, μελιού, κρασιού, χαρουπιού, παραδοσιακών γλυκισμάτων και προϊόντων της Ερμιονίδας.

Οι επισκέπτες, οι επαγγελματίες και οι φορείς του Τουρισμού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και να γευτούν τα προϊόντα της Ερμιονίδας, να αναζητήσουν και να λάβουν πληροφορίες,  παρακολουθώντας συγχρόνως εικόνες και βίντεο.

Τον Δήμο Ερμιονίδας εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Αγγελική Λούμη Γιαννικοπούλου, η Πρόεδρος Δ.Σ. Κ. Τόνια Αντωνοπούλου, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού & Περιβάλλοντος κ. Δαμιανός Νάκος και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ερμιονίδας- Πορτοχελίου (ΕΞΕΠ) κ. Μιχάλης Τριγκάκης.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου πραγματοποίησαν συναντήσεις με επιχειρηματίες του Τουρισμού, από διάφορες χώρες. Το περίπτερο επισκέφθηκαν ο Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας, ο Γ.Γ. του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης, η Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού κ. Βίκυ Λοΐζου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κων/νος Ζέρβας, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, ο πρόεδρος των ξενοδόχων Ελλάδος κ. Γρηγόρης Τάσιος, η βουλευτής Σύριζα Α’ Θεσσαλονίκης κ. Κατερίνα Νοτοπούλου ο επικεφαλής του συνδυασμού “Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική” Γιάννης Κουριαννίδης και οι συνεκθέτες Δήμαρχοι των Δήμων της Πελοποννήσου. Σε όλους τους διακεκριμένους επισκέπτες ο Δήμαρχος Ερμιονίδας τους προσέφερε την επετειακή έκδοση του Δήμου ”Η Συμβολή της Ερμιονίδας στην Επανάσταση του 1821”.

Το μέλος της αποστολής και Αντιπρόεδρος της ΕΞΕΠ κ. Μιχάλης Τριγκάκης συμμετείχε σε εκδήλωση, του Συμβούλιο των Ξενοδoχειακών ενώσεων  Ελλάδος.

Στο Περίπτερο του Δήμου Ερμιονίδας προβλήθηκαν προϊόντα των:

-Ευάγγελος Δημαράκης (Εταιρεία ”Hermes” προϊόντα λαδιού),

– Δημήτρης Κόντος ( Εταιρεία ”Οικόκηπος” προϊόντα Ροδιού και Χαρουπιού),

-Παντελής Κολυμπάδης (Εταιρεία ”Ροδάμυ” προϊόντα Ροδιού, Μανταρινιού και Πορτοκαλιού),

-Ελίνα Μπαϊρακτάρη (Εταιρεία ”Ermionis” προϊόντα Μελιού),

-Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος ( τοπικά κρασιά ”Δίδυμοι”),

-οικογένεια Δρούγκα ( Επιχείρηση ” Drougas Bakery’)’,

-Γιάννης ( Επιχείρηση ”Φούρνοι Καραγιάννης”),

-Μάγδα Καρανικόλα ( Επιχείρηση ”Το Παραδοσιακό” παραδοσιακούς κέλλους και τα αμυγδαλωτά),

-Σωτήρης Νταουλιάρης (κηραλοιφές),

-Ελένη Τσιρτσίκου (”Louloudopolio” για την υπέροχη σύνθεση ελιάς),

-Αναστασία Θηβαίου (”La Fleuriste” είδη διακόσμησης)

-Κίμων Γεωργακόπουλος (Εταιρεία ” Heli cars”)