Κυρ.Μητσοτάκη τελικά είσαι νατιβιστής…

109

Γράφει ο Χάρης Β.Μιχαλακόπουλος…

Είναι πλέον πολύ γνωστό, ότι ο Κυρ.Μητσοτάκης έχει εκφραστεί δημόσια εναντίον του νατιβισμού. Δηλαδή των παραδοσιακών αξιών ενός Έθνους-μιας Φυλής, ενός γηγενή πληθυσμού. Δηλαδή εναντίον όλων εμάς που πιστεύουμε στις παραδοσιακές αξίες, στην Ελληνική φυλή και στη τεράστια και τέλεια κοσμοθεωρία του Ελληνισμού.

Μέχρι τώρα όλες οι κινήσεις της Κυβέρνησης έδειχναν ότι στήριζε και προωθούσε, πολύ πιστά αυτό το μοντέλο. Κάτι που ταιριάζει απόλυτα και με το γενική Παγκόσμια «επίθεση», κάποιων σκοτεινών κύκλων, εναντίον των Εθνών-Κρατών και των Κυβερνήσεων που επιμένουν Πατριωτικά.

Όμως μετά τα τελευταία μέτρα που πήρε, με αφορμή το υγειονομικό πρόβλημα, με έκαναν να ξανά-σκεφτώ καλύτερα και τελικά κατέληξα ότι ίσως έκανα λάθος.

Ο Κυρ.Μητσοτάκης στηρίζει έμπρακτα τις αρχές Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια και θα σας το αναλύσω αμέσως(εάν μέχρι τώρα με αυτά που διαβάσατε δεν έχετε σπάσει τον υπολογιστή, δεν με έχετε καταραστεί πολλές φορές κλπ).

Εμείς δεν λέμε ότι πρέπει να ενωθούν πάλι οι οικογένειες, οι κοινότητες, οι σχέσεις των ανθρώπων μεταξύ τους, δηλαδή ο κοινοτισμός;

Εμείς δεν λέμε ότι πρέπει να αρχίσει η άμεση επικοινωνία και να σταματήσουν οι πολλοί καφέδες και τα γλέντια;

Εμείς δεν λέμε ότι πρέπει να σηκωθεί ο Έλληνας από τον καναπέ και να επαναστατήσει ενάντια στο πολιτικό κατεστημένο και τις αποφάσεις του;

Λοιπόν όλα αυτά τα κατάφερε ο Κυρ.Μητσοτάκης και το επιτελείο του με την ανακοίνωση των τελευταίων μέτρων.

Με τα μέτρα αυτά, είναι η πρώτη φορά που πλήττονται τόσο και τόσοι πολλοί κλάδοι εργοδοτών και εργαζομένων. Αυτή τη φορά επίσης δεν υπάρχει και το «τυράκι», αλλά μόνο η φάκα. Δεν υπάρχει η περιβόητη επιδότηση (με πληρώνεις και κλείνω-με πληρώνεις και κάθομαι σπίτι μου), με αποτέλεσμα σε όλη την Ελλάδα να έχουν ανακοινωθεί έκτακτες συναντήσεις-συσκέψεις και μαζέματα, για να αποφασίσουν πως θα αντισταθούν-εναντιωθούν σε αυτά τα νέα μέτρα(δείγμα ότι αδειάζουν οι καναπέδες…).

Με τα νέα μέτρα λοιπόν:

α) Θέλεις καφέ; Μαζευόμαστε σπίτια μας. Έρχονται φίλες και φίλοι. Σύσφιξη σχέσεων-ανταλλαγή απόψεων κλπ

β) Θέλεις φαγητό; Το ίδιο. Ξεσκονίζονται τα μαγειρικά σκεύη. Καλούμε φίλους ή συγγενείς και αυτό γίνετε εκ περιτροπής.

γ) Θέλεις ψώνια; Αρχίζεις να εκτιμάς τα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου. Ψωνίζεις με e-shop. Ψωνίζεις από τη λαϊκή ή τα μεγάλα S/M (που εξαιρέθηκαν!!!) και παράλληλα κάνεις ανταλλαγή ρούχων, ενώ όλοι μαζί παράλληλα συζητάτε για τις αυτοκτονίες (που ΔΕΝ διαβάζετε από τα ΜΜΕ) εμπόρων ή υπαλλήλων από τα νέα μέτρα.

δ) Θέλεις θέατρο ή κινηματογράφο κλπ; Το αντικαθιστάς με διάβασμα βιβλίων και «ανοίγεις» το πνευματικό σου κόσμο (ενώ παράλληλα σκέφτεσαι τις αυτοκτονίες ανθρώπων της τέχνης και επιχειρηματιών, από τα νέα μέτρα).

ε) Θέλεις γήπεδα ή γυμναστήρια; Αρχίζεις να πηγαίνεις πάλι στις αλάνες της γειτονιάς και τα πάρκα. Γυμνάζεσαι φυσικά. Ακούς την αγαπημένη σου ομάδα στο ράδιο ή την βλέπεις το βράδυ σε τηλεόραση ή υπολογιστή. Παράλληλα κάνεις γνωριμίες και κοινωνικοποιείσαι. Γνωρίζεις επιτέλους τους γείτονες σου. Αναπτύσσεις μέσα σου τον κοινοτισμό.

Στ) Θέλεις να κουρευτείς ή να περιποιηθείς τον εαυτό σου; Λυπάμαι για τους επαγγελματίες, αλλά δεν θα πάω να εμβολιαστώ ή να κάνω επιπλέον έξοδα γι αυτό το λόγο και μόνο. Θα φέρω έναν στο χώρο μου όπως γινόταν παλιά. Μπορεί να μην είναι νόμιμο όμως είναι ο δρόμος που μου ανοίγει και με οδηγεί η Κυβέρνηση των αρίστων.

Για να μην γράψω και άλλα(πολλά) παραδείγματα, συμπεραίνω ότι:  Αυτά τα μέτρα δεν είναι αποκλεισμός ρε κουτά αγόρια-κορίτσια και «άλλες» της Κυβέρνησης. Είναι επιστροφή στις ρίζες μας και την ταυτότητά μας και σας ευχαριστώ πολύ. Θα καταφέρετε(με μια εξαγγελία και μόνο) πράγματα που εμείς πασχίζουμε τόσο καιρό να κάνουμε ή να αποτρέψουμε.

Τελικό συμπέρασμα:

Ο Κυρ.Μητσοτάκης είναι ένας από εμάς

Ο Κυρ.Μητσοτάκης είναι υπέρμαχος του νατιβισμού

Ο ΚυρΜητσοτάκης είναι διπλός πράκτορας του Donald Trump

O Κυρ.Μητσοτάκης είναι Εθνικιστής….

Συνέχισε έτσι λοιπόν Κυρ.Μητσοτάκη (και όλα τα κόμματα που βάζετε πλάτη) και θα σας ψηφίσω όλους σας, εφόσον κάνετε καλό στο Έθνος μου και στη Φυλή μου, στη Πατρίδα μου, στο λαό των Ελλήνων. Αφυπνίστε το λαό μας. ΕΥΓΕ…

ΥΓ: Νατιβισμός είναι η ιδεολογία που υποστηρίζει ότι τα κράτη θα έπρεπε να κατοικούνται αποκλειστικά από μέλη της αυτόχθονης ομάδας («του έθνους») και ότι τα μη αυτόχθονα στοιχεία (πρόσωπα και ιδέες) απειλούν θεμελιωδώς την ομοιογένεια του έθνους-κράτους.