Αναγνωσταράς: «Παραμένω ενεργός. Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές»

117
Υπήρξε ο Δήμαρχος που δημιούργησε την πιο ζεστή σχέση με τους δημότες

Με μια λιτή αλλά επιδεχόμενη ερμηνειών ανακοίνωση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο τ. Δήμαρχος Ναυπλίου Παναγιώτης Αναγνωσταράς, δίνει μια απάντηση στα πιεστικά ερωτήματα πολλών Ναυπλιωτών, σχετικά με την συμμετοχή του ή όχι στις Δημοτικές εκλογές του 2023.

Στην δήλωσή του, η οποία είναι γραμμένη πολύ προσεκτικά, ξεκαθαρίζει ότι δεν θα είναι υποψήφιος ως Δήμαρχος στις προσεχείς εκλογές. Δεν αποκλείει όμως τις πιθανότητες συμμετοχής -υπό την έννοια της στήριξης- σε κάποιο άλλο ψηφοδέλτιο, ούτε και την επαναφορά του σε πρωταγωνιστικό ρόλο μετά το 2023, εφ’ όσον οι συνθήκες το επιτρέψουν ή το επιβάλλουν.

Παραθέτουμε την δήλωση Αναγνωσταρά και θυμίζουμε ότι υπήρξε αγαπημένος των δημοτών και στη συνείδησή τους έχει καταγραφεί ως o Τάκης” και όχι ως o Αναγνωσταράς” ή ως o Δήμαρχος”.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ

«Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες: Όσο πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές όλο και περισσότεροι μου θέτουν το ερώτημα, αν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων! 

Πιστεύω ότι με αίσθημα ευθύνης, όπως έκανα πάντα πρέπει να απαντήσω ξεκάθαρα και δημόσια!!! 

Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές! Υπηρέτησα τον δήμο μας επί 18 χρόνια (8 ως δημοτικός σύμβουλος, αντιδήμαρχος κλπ) και με εκλέξατε Δήμαρχο επί τρεις συνεχόμενες δημοτικές εκλογές ! 

Υπηρέτησα τον Δήμο μας με διαφάνεια αξιοπρέπεια και έφυγα, ” πεντακάθαρος”.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους εσάς που με εμπιστευθήκατε και με τιμήσατε όλα αυτά τα χρόνια! 

Παραμένω ενεργός δημότης και θα προσπαθώ πάντα με την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου να είμαι χρήσιμος για την πρόοδο του τόπου, που με την εμπιστοσύνη σας, υπηρέτησα. 

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Παναγιώτης Αναγνωσταράς»