Άλλοι με scan και άλλοι να μη σκάν(ε)….

137

Γράφει ο Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος…

Είναι γνωστά τα νέα μέτρα που επιβάλλουν το scan για την είσοδο ενός εμβολιασμένου  σε εμπορικό μαγαζί ή εστίασης. Σωστά ή λάθος, τα δεχόμαστε ή όχι είναι στη κρίση του καθενός και ας πράξει ανάλογα. Το γεγονός όμως είναι ότι είναι πλέον νόμος του Κράτους.

Βλέποντας όμως εκ των υστέρων μια διευκρίνιση του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη απόρησα. Γίνεται σαφής (ρατσιστικός;)διαχωρισμός πολιτών της Ε.Ε (των Ελλήνων μιλάμε φυσικά), με τους πολίτες των άλλων χωρών. Η εγκύκλιος που επικαλείται ΔΕΝ αναφέρει εάν μέσα σε αυτούς βρίσκονται και οι εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί που βρίσκονται στη χώρα μας και έχουν εισέλθει παράνομα. Η εγκύκλιος αυτή δίνει το δικαίωμα στη κάθε Μ.Κ.Ο, που ΔΕΝ μπορεί να την ελέγξει το Κράτος, να εκδίδει χαρτιά και έτσι όλοι αυτοί να μπορούν να αλωνίζουν στα εμπορικά μαγαζιά και στην εστίαση και αλλού, την ίδια ώρα που ο Έλληνας πρέπει να υποβάλλεται σε test ή να επιδεικνύει χαρτιά, λες και είμαστε στη Βόρεια Κορέα ή στην κατοχική Ελλάδα του 1940-44.

Όλα αυτά τα τραγελαφικά γίνονται στο όνομα της δημόσιας υγείας και του Ε.Σ.Υ που δεν αντέχει; Μάλιστα….Δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι δεν μεταδίδουν και μόνο ο Έλληνας μεταδίδει; Έχουμε ρατσιστική μετάλλαξη ιού που προτιμά το Ελληνικό dna; Οι ξένοι που θα νοσήσουν εντός της Ελληνικής Επικράτειας δεν θα νοσηλευτούν στο Ε.Σ.Υ; Που θα πάνε; Θα στείλει η χώρα τους αεροπλάνα να τους πάρουν; Όχι φυσικά!! Στο κουτσουρεμένο Ε.Σ.Υ από τις αναστολές υγειονομικών που εσείς κάνατε θα πάνε. Στο Ε.Σ.Υ που ΔΕΝ φτιάξατε ΜΕΘ όπως λέγατε και τώρα από τις υπάρχουσες λειτουργούν οι μισές, γιατί ΕΣΕΙΣ διώξατε κόσμο(τους ήρωες που εσείς αποκαλούσατε).

Όπως και να έχει όλοι εσείς το μόνο που κάνετε καλά (και σταθερά ), είναι να είστε δηλωμένοι εχθροί του νατιβισμού.

 Οι Έλληνες με scan και όλοι υπόλοιποι να μην σκάν(ε) γιατί φροντίζετε εσείς να νομοθετείτε ακαταδίωκτα και διχαστικά μέτρα. Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση σας εάν σπάσει η φούσκα που πλασάρετε, όντας και αποτυχημένος πρώην βιβλιοπώλης, όπως εσείς δημόσια έχετε πει ότι δεν αντέξατε τη κρίση και κλείσατε το μαγαζί σας….Τώρα κλείνετε εκατοντάδες χιλιάδες άλλα μαγαζιά με την αποτυχημένη διαχείριση σας…Παλιά σας τέχνη κόσκινο…