Το αποκατέστησε επιτέλους το κορίτσι του Γ.Α.Π και του Σημίτη, ο Κυριάκος

643

Μία μεγάλη αδικία αποκαταστάθηκε επιτέλους, έστω και με καθυστέρηση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν ξεχνά όσους τον στήριξαν και βόλεψε επιτέλους την Άννα Διαμαντοπούλου, την γνήσια πολιτική κληρονόμο του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου.

«Πρόεδρος της Υψηλού Επιπέδου Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για το μέλλον του κοινωνικού κράτους, της κοινωνικής προστασίας και της εργασίας»!

ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ

Μόνο ένας τεράστιος τίτλος θα άρμοζε στην τεράστια πολιτική παρουσία της Άννας Διαμαντοπούλου, που έχει συνηθίσει σε αποδοχές άνω των 20.000 ευρώ το μήνα, ως πολίτης Βρυξελλών και δεν θα μπορεί να συνηθίσει να ζει με τίποτα ψωροχιλιάρικα στην Ελλαδίτσα των μισθών των 300-400 ευρώ…

Όσο για τα καθήκοντά της; Ξεκάθαρα, όσο ένα φάντασμα μέσα στην πυκνή ομίχλη του φθινοπωρινού Λονδίνου:

Αποστολή της συγκεκριμένης Επιτροπής είναι η διαμόρφωση προτάσεων πολιτικής για την μεταρρύθμιση του κοινωνικού κράτους, προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τα κράτη-μέλη της ΕΕ, έως το 2030, λαμβάνοντας υπόψη τις επιπτώσεις των μεγάλων προκλήσεων του 21ου αιώνα, όπως η ψηφιακή μετάβαση, η κλιματική αλλαγή και οι ριζικές αλλαγές στις μορφές εργασίας.

Η Επιτροπή καλείται να αναλύσει τις επιπτώσεις των κυρίαρχων τάσεων της εποχής μας στο κοινωνικό κράτος.

ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ-ΕΔΩ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ-ΕΔΩ ΜΟΝΑΚΟ 

Δείτε την είδηση και video εδώ