Υπάρχουν νόμοι κ.Δήμαρχε και κ.Πρόεδρε για τις λαϊκές αγορές

194

Με μια ανοικτή επιστολή, που βγήκε στα ΜΜΕ, οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών, εγκαλούν τον Δήμαρχο Πύργο γιατί αναβάλλει συνεχώς μια συνάντηση μαζί τους και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης, ότι τους αντιμετωπίζει απαξιωτικά. Επίσης αναφέρουν τις συνεχείς παρατυπίες και παρανομίες στο χώρο της λαϊκής, καλώντας τα μέλη τους να σταματήσουν να πληρώνουν μέχρι νεωτέρας.  Διαβάστε αναλυτικά:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ Ν. ΗΛΕΙΑΣ «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» : ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ

Ανοιχτή επιστολή στον Δήμαρχο Πύργου

Κύριε Δήμαρχε Περιμένουμε πολύ καιρό για τη συνάντηση που μας είχατε υποσχεθεί για συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για τις λαϊκές αγορές με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Δυστυχώς δεν έγινε ποτέ. Τον λόγο δεν τον ξέρουμε, οπότε αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε τα προβλήματά μας δια του τύπου στο καταναλωτικό κοινό και στα μέλη μας τα οποία καλούμε από σήμερα Τετάρτη 20- 10-2021 να μην ξαναπληρώσουν για την θέση τους στην ΔΕΠ ΟΤΑ επ’ αόριστο και μέχρι να λυθούν τα προβλήματά μας τα οποία είναι αρκετά σοβαρά.

Υπάρχει ασυδοσία μέσα στις λαϊκές αγορές, ότι θέλει ο καθένας κάνει. Ελεγκτικός μηχανισμός δεν υπάρχει και δεν μιλάω για τα τρία άτομα που στέλνετε σε κάθε λαϊκή από τις έξι το πρωί γιατί μόνα τους, χωρίς τα άτομα με τα βιβλία των προστίμων μαζί τους μας είναι άχρηστα. Υπάρχουν πολλοί παράνομοι στις λαϊκές οι οποίοι χρησιμοποιούν το όνομά σας και το όνομα του Προέδρου της επιχείρησης, κάθονται όπου θέλουν, ανοίγουν τρεις- τέσσερις πάγκους, κάνουν φασαρίες στους νόμιμους πωλητές και στην ουσία κάνουν ότι θέλουν.

Ο πρόεδρος της επιχείρησης ΔΕΠ ΟΤΑ κ. Σεϊντής κάνει και αυτός ότι θέλει, αγνοώντας μας επιδεικτικά δεν παίρνει ποτέ την γνώμη μας παρά λέει εγώ είμαι ο πρόεδρος και κάνω ότι θέλω.

 Δεν ξέρουμε αν τα ξέρετε όλα αυτά. Είμαστε και εμείς μια μικρή κοινωνία του Πύργου που θέλουμε τη στήριξη και τη βοήθειά σας αλλά μάλλον είμαστε μόνοι μας.

Υπάρχουν νόμοι κε Δήμαρχε και κύριε Πρόεδρε της ΔΕΠ ΟΤΑ για τις λαϊκές αγορές και αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να τους επιβάλλετε ίσως να μπορούν άλλοι πιο δυνατοί από εσάς ή πιο ευαισθητοποιημένοι γι’ αυτό που λέγεται λαϊκή αγορά. Οπότε μέχρι να δούμε μια άλλη εξέλιξη στα ζητήματά μας, καλούμε τα μέλη μας να μην ξαναπληρώσουν μέχρι νεωτέρας. Δεν θέλει κόπο κε Δήμαρχε, θέλει τρόπο και εσείς ή δεν τον έχετε ή δεν θέλετε να το κάνετε για ευνόητους λόγους.

 Μετά τιμής το Δ.Σ. Η πρόεδρος Δώρα Καλοπούλου Ο Αντιπρόεδρος Διονύσιος Δρακόπουλος Ο Γραμματέας Σωτήρης Ροζής Ο Ταμίας Κωνσταντίνος Ζαμπάνιας Το μέλος Γεώργιος Κατσώλης