Το Υπουργείο Εσωτερικών δικαίωσε την Δημοτική Παράταξη του Τάσου Τόκα

57

Αντιγράφω από ανακοίνωση Δημοτικής Παράταξης χωρίς να σχολιάσω την αυθαιρεσία, που δυστυχώς επιδεικνύουν πολλές δημοτικές αρχές, με κάποιους δημάρχους να παραφράζουν τον Λουδοβίκο λέγοντας «ο Δήμος είμαι εγώ».

Απόσπασμα από την ανακοίνωση Τόκα

«Επί σχεδόν 2 χρόνια, μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, η παράταξή μας (παρά τις προσπάθειές μου) δεν ενημερώθηκε ποτέ για τις συνεδριάσεις ιδίως της Οικονομικής Επιτροπής η οποία με τις αυξημένες αρμοδιότητες που έχει διοικεί ουσιαστικά τον Δήμο Ερμιονίδας!!
Για το σοβαρό θέμα της μη ενημέρωσής μου είχα αποστείλει έγγραφο-καταγγελία στις 17 Ιουνίου 2021 προς το Υπ. Εσωτερικών και την αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου αναφερόμενος στον παράνομο αποκλεισμό της ΝΕΔΥΠΕΡ από την ενεργό συμμετοχή μας στις συνεδριάσεις των επιτροπών του Δήμου Ερμιονίδας (Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής).
Δικαίωση λοιπόν της παράταξής μας, αποτελεί η αποστολή της Πρόσκλησης της 33ης τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ερμιονίδας προς την ΝΕΔΥΠΕΡ, από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου. Κάτι που άργησε περισσότερο από 2 χρόνια».

(αναδημοσίευση από την εβδομαδιαία Πελοποννησιακή εφημερίδα ΣΗΜΕΡΑ, από την στήλη “αλεξίσφαιρος”)