Ο Τατούλης θυμήθηκε το κομμουνιστικό παρελθόν του

213

σχόλιο του ΑΝΤ.Ι.ΔΡΑΣΤΙΚΟΣ

Το είδαμε και αυτό!

Ο Πέτρος Τατούλης, με ανακοίνωσή του εγκαλεί τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Σκαντζό γιατί ,ουσιαστικά, δεν προωθεί την κομμουνιστική στρατηγική επιβολής κόκκινης τρομοκρατίας στα σχολεία.

Ταυτιζόμενος 100% με το ΚΚΕ και τους παλαιούς συντρόφους του, της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, που δημιούργησαν και επανατροφοδότησαν τα επεισόδια στην Σταυρούπολη και τον Εύοσμο, ο αποδοκιμασθείς τ. Περιφερειάρχης, που κατηγορήθηκε ότι διαχειρίσθηκε την Περιφέρεια και τα κονδύλια της σαν να ήταν οικογενειακή επιχείρηση, ζητά να μεταφερθεί ο διχασμό και οι συγκρούσεις (υπό το πρόσχημα ψηφίσματος) και στην Πελοπόννησο.

Επέλεξε για τον εαυτό του το ρόλο εργαλείου για την προώθηση των κομμουνιστικών (κόκκινων και ροζέ) επιδιώξεων ενθυμούμενος τα “επαναστατικά του νειάτα”, πριν η Νέα Δημοκρατία του Κων. Μητσοτάκη τον περιμαζέψει στους κόλπους της. Ξεχνά όμως ότι ο Νίκος Γόντικας και το ΚΚΕ δεν θα του επιτρέψουν ποτέ να πρωταγωνιστήσει σε ρόλο τιμητή.

Όσον αφορά την αναφορά του στην ΟΛΜΕ και τη φούσκα της “Ημέρας αντιφασιστικής δράσης στα σχολεία”, θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε τις θέσεις του για βελτίωση της πρότασης σε “Ημέρα Αντιφασιστικής και Αντικομμουνιστικής δράσης”, όπως προβλέπουν τα σχετικά ψηφίσματα του Ευρωκοινοβουλίου..