Με ποιους είμαστε; Με τους Εσκομπάρ ή με το νόμο;

400

Με χειροπέδες οδηγήθηκαν οι 7 αστυνομικοί στον εισαγγελέα -έτσι λέει προβλέπεται- γιατί εκτελώντας το καθήκον τους , την προστασία της κοινωνίας από τα κακοποιά στοιχεία, κατηγορούνται σαν κοινοί δολοφόνοι.
Συζητάμε λες και οι αστυνομικοί καταδίωξαν κάποια παιδιά της διπλανής πόρτας και ξεχνάμε πως απέναντι τους είχαν σεσημασμένους κακοποιούς, που καθημερινά απειλούν την κοινωνική συνοχή, την ασφάλεια και την ζωή μας. Εδώ δεν έχουμε περιστατικό κατάχρησης βίας κατά πολιτών που διεκδικούν ή διαμαρτύρονται. Μιλάμε για μια καταδίωξη εγκληματικών στοιχείων που μέσα στα ενδεχόμενα έκβασης είναι να υπάρξει νεκρός, είτε από την πλευρά των κακοποιών, είτε από την πλευρά των αστυνομικών.

Αν σήμερα είχαμε νεκρό κάποιο από τους άνδρες της ΔΙΑΣ όπως είχαμε  σε άλλες περιπτώσεις τι θα λέγαμε; Θα το θεωρούσαμε φυσιολογικό, όπως τόσα συμβάντα.

Τόσο το αλληλέγγυο σκουπιδαριό- ξέρετε οι εμπρηστές της Μαρφίν-, τόσο οι πολιτικάντηδες που ψάχνουν στα θολά ψήφους, όσο και οι μιντιάρχες μεγαλοδημοσιογράφοι που εκτελούν συμβόλαιο προπαγάνδας, ας πάνε να μας προστατεύσουν από την μαφία των Ρομά που αποτελεί μάστιγα της ελληνικής κοινωνίας.

Όλοι εσείς που μιλάτε για κοινωνικό ρατσισμό ξεχάσατε ποιοι είναι οι Ρομά;

Έχετε μείνει σε περιοχές που είναι κοντά σε καταυλισμούς;

Ξέρετε πως έχουν πέσει σαν ακρίδες στην ύπαιθρο, στις καλλιέργειες και καταστρέφουν περιουσίες και οικογένειες συνανθρώπων μας;

Ποια είναι η δραστηριότητα τους;  Ληστείες και κλοπές, εκβιασμοί, παράνομο παραεμπόριο, πλιάτσικο και  διακίνηση ναρκωτικών …

Να πάει λοιπόν ο κ. Χατζηνικολάου, ο κ. Ευαγγελάτος, ο κ. Δελατόλας και όλο το συνάφι, που τους φυλάνε μόνιμα αστυνομικοί και είναι Φιλιππινέζες τους για να διασφαλιστεί λένε η δημοκρατία στον τόπο , να ζωστούν άρματα να καταδιώξουν το έγκλημα στο Ζεφύρι … γιατί οι σημερινοί αστυνομικοί βάζουν το κεφάλι τους στη λαιμητόμο για 1000 ευρώ, όσο κοστίζει ένα πολυτελές γεύμα τους και δεν ξέρουν αν το βράδυ θα γυρίσουν στα παιδιά τους.
Δεν είναι θέμα ρατσισμού, μακριά από εμένα. Έχω ζήσει κοντά σε περιοχές με Ρομά και ξέρω πως δεν θέλουν να ενσωματωθούν με την κοινωνία και επιδιώκουν να ζουν παρασιτικά και παραβατικά . Έχω προσωπική εμπειρία από την νοοτροπία των φύλαρχων τους και το αλισβερίσι με τα κόμματα εξουσίας. Τι είπε ο πατέρας του 20χρονου Ρομά: «Ένα αυτοκινητάκι έκλεψαν τι κακό έκαναν;».

Ευκαιρίες να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη κοινωνία είχαν. Είναι επιλογή τους να ζουν έτσι, είναι δική τους η ευθύνη, έστω και αν υπάρχουν μέλη της φυλής τους που δεν ακολουθούν το σύνολο. Είναι εξαιρέσεις. Απόδειξη ότι ακόμη και μεγάλα τμήματα μεταναστών ενσωματώθηκαν εδώ και δεκαετίες στην ελληνική κοινωνία( πχ Αλβανοί- Φιλιππινέζοι), που δεν λειτουργεί ρατσιστικά, όσο και αν θέλουν κάποιοι να την χρεώσουν για να πουλάνε το ψεύτικο αφήγημα τους.
Ξεχάσατε τη δολοφονία του μικρού Μάριου στο Μενίδι; Γιατί ενώ ξέρουν ποιοι είναι δεν τόλμησαν να τους συλλάβουν; Ποιοι θέλουν και γιατί την ανομία των Ρομά;

Ας αποφασίσουμε τι κοινωνία θέλουμε και με ποιους είμαστε. Με τους Εσκομπάρ του θανάτου ή με την νομιμότητα και την κοινωνική ειρήνη και συνοχή;
ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΕΡΕΒΕΛΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.

ΠΗΓΗ: https://www.otavoice.gr