Και πάλι πόσιμο το νερό της ΔΕΥΑ Ναυπλίου μετά από 40 ημέρες “καραντίνας”, λόγω χλωριούχων

79

Η ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου (ΔΕΥΑΝ) για την εκ νέου δυνατότητα να πίνουμε το νερό της βρύσης που μας τροφοδοτεί, δημιούργησε κλίμα ανακούφισης στο καταναλωτές που έζησαν επί 40 ημέρες κουβαλώντας εξάδες εμφιαλωμένου νερού από τo Super Market.

Όπως αναγράφει η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΝ «…έχουμε βεβαιωθεί με πάρα πολλές αναλύσεις σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου μας ότι το νερό που έρχεται στην βρύση μας είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση (πόσιμο)».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Με το ίδιο αίσθημα ευθύνης όπως αυτό που επιδείξαμε την 10/09/2021 όταν ενημερώναμε για την ποιότητα του νερού έτσι και σήμερα και αφού έχουμε βεβαιωθεί με πάρα πολλές αναλύσεις σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου μας σας ανακοινώνουμε ότι το νερό που έρχεται στην βρύση μας είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση (πόσιμο).
Σε κάθε περίπτωση όμως σας εφιστούμε την προσοχή για την ορθή και λελογισμένη χρήση του.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. από την πρώτη στιγμή ενστερνίστηκε το σύνθημα για #ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ_ΣΤΗ_ΒΡΥΣΗ . Αυτή η εμπιστοσύνη χτίζεται καθημερινά κυρίως μέσα από αυτή την υπεύθυνη στάση της Διοίκησης και των στελεχών της όταν μπορεί και ενημερώνει υπεύθυνα για την ποιότητά του νερού που φτάνει στα σπίτια μας και τις επιχειρήσεις μας.
Δεν θα παίξουμε με την υγεία των δημοτών μας.
Το νερό είναι το πολυτιμότερο αγαθό και χρειάζεται σοβαρή και υπεύθυνη αντιμετώπιση».