Εσείς καθορίζετε το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας. Προσέξτε ποιους θα ψηφίσετε

200
Γιώργος Λυσίκατος

Ο Γιώργος Λυσίκατος, Υποψήφιος Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας, σε μια τελευταία δημόσια παρέμβασή του, καλή τα μέλη του κόμματος να προέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν, τονίζοντας ότι μέχρι σήμερα τα πάντα προχώρησαν με συνθήκες ηρεμίας.

Οι κάλπες θα έχουν στηθεί στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου και από τις επιλογές των ψηφοφόρων θα εξαρτηθεί η εκλογή των Συνέδρων άρα και των ηγετικών καθοδηγητών του κόμματος για την επόμενη διετία.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΥΣΙΚΑΤΟΥ

«Πιστοί στις βασικές μας αρχές και με σεβασμό στην ιστορία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας και του κόμματος φτάσαμε στο τέλος της εσωκομματικής προεκλογικής περιόδου για την ανάδειξη νέων συμβουλίων σε όλο το Νομό χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Ο πολιτικός πολιτισμός ήταν ο νικητής στην διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ Ναυπλίου που αποτελεί την πρώτη δύναμη στην Αργολίδα αύριο περιμένει να καταγραφεί με ηρεμία η διάθεση για συμμετοχή των μελών της.

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου με ώρα έναρξης στις 8πμ και θα ολοκληρωθεί στις 7μμ.

Κάθε μέλος –ψηφοφόρος θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίζει τέσσερεις υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, τρείς στην ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) και τρείς υποψήφιους συνέδρους.

Με την δική σας συμμετοχή την Κυριακή 24 Οκτωβρίου ξημερώνει μια καινούργια αρχή για τη Νέα Δημοκρατία στην Αργολίδα.

 

Λυσίκατος Γεώργιος του Νικολάου

Υποψήφιος Πρόεδρος Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ναυπλίου Νέας Δημοκρατίας».