Επικίνδυνες συμπτώσεις

347

Γράφει ο Χάρης Β.Μιχαλακόπουλος…

Τα τελευταία χρόνια όταν πλησιάζουν Εθνικές ή Θρησκευτικές εορτές παρατηρώ μερικές «συμπτώσεις»(;)

α) Την εποχή covid που διανύουμε, ΠΑΝΤΑ και ΞΑΦΝΙΚΑ μας μιλούν για αιφνίδια(!) κατακόρυφη αύξηση(!) κρουσμάτων-θανάτων κλπ στην περιοχή κυρίως που αναμένονται ιδιαίτερες εκδηλώσεις σε Αγίους. Το ίδιο φαινόμενο επαναλαμβάνεται φυσικά και σε (γενικές) εορτές όπως Χριστούγεννα κλπ…

β) Όταν πρόκειται για παρελάσεις έχουμε διπλές επισημάνσεις!!…Έχουμε ταυτόχρονα (ΠΑΝΤΑ και ΞΑΦΝΙΚΑ βεβαίως-βεβαίως) έξαρση(!) κρουσμάτων και προβλέψεις μεγάλων θανατικών από «ειδικούς» και Πετσό-χορτάτους  μιντιάρχες . Επίσης έχουμε γελοίες προβλέψεις γλαστρών-μετεωρολόγων που προβλέπουν βροχές-καταιγίδες μέχρι το σημείο της Αποκάλυψης του Ιωάννη την ημέρα της παρέλασης. Φυσικά κατά 99% ο Θεός των Ελλήνων τους σνομπάρει και ένας μεγαλοπρεπής  Ήλιος επιτρέπει στον Έλληνα να γιορτάσει το ένδοξο παρελθόν του (εάν δεν τον ταπώσουν μέσα οι Κυβερνώντες-με δικαιολογία έναν ιό).

Τρομολαγνεία  στη νιοστή στο ταλαίπωρο λαό….

Επίσης τα τελευταία χρόνια παρατηρώ την έξαρση του θράσους των γύφτων-ρομά ή όπως θέλετε να τους λέτε… Θυμάμαι επίσης και τα περιβόητα «αγροτοδικεία» και το πώς συμπεριφέρεται η Πολιτεία σε αυτούς (δίκες-καταδίκες-έξοδα-ταλαιπωρία ετών) και το συγκρίνω με την ανοχή που δίνετε στους επιδοματάκηδες-ευπαθείς.

Ο σύγχρονος Έλληνας για να είναι αρεστός στο νέο-Ελληνικό Κράτος(αποικία) πρέπει:

Να φοράει διπλή μάσκα ακόμα και στο κατούρημα- Να κάνει ένα εμβόλιο κάθε 3-4 μήνες για να ανεβάζει τους δείκτες και να φουσκώνουν μερικές τσέπες- Να βλέπει ειδήσεις με προσοχή 12 ώρες την ημέρα και να υπακούει στους Εισαγγελάτους- Να μην τιμά Εθνικές και Θρησκευτικές εορτές- Να φορά μπουφάν-αδιάβροχο-ρούχα για χιόνι κλπ ακόμα και εάν έξω έχει Ήλιο και 25 βαθμούς(όπως προχθές) επειδή το είπαν οι ειδήσεις- Να αγοράσει  DATSUN, να πουλάει ναρκωτικά, να κάνει ληστείες, να ζει με επιδόματα, να πουλάει το ψήφο του, να βαράει γριές/γέρους, να τσακίζει πυροσβέστες με λοστούς, να πυροβολεί αστυνομικούς, να καίει, να κλείνει δρόμους και όταν τον πιάνουν να κλαίγεται αυτός και όλος  ο εσμός της αριστερίλας (θα ενσωματωθούν σου λένε) στα ίδια κανάλια που σου λένε ότι έξω χιονίζει ενώ έχει καύσωνα….

Αυτά…..και άλλα πολλά συμβαίνουν στην αποικία που λέγεται ΕΛΛΑΣ

Υ.Γ.1 Εάν την 28Η Οκτωβρίου ψάξατε στην τηλεόραση για επετειακή ταινία, θα διαπιστώνατε ότι μόνο μια(!) υπήρχε. Το «Κονσέρτο για πολυβόλα». Όλα τα κανάλια (καθόλου τυχαία φυσικά) ήταν γεμάτα τουρκοσειρές και τηλεπαιχνίδια. Προσθέστε και αυτό στο πολύ έξυπνο σχέδιο λήθης της νέας ατζέντας «πολεμάμε το νατιβισμό» και να σβήσουμε την ημέρα του ΟΧΙ μεταθέτοντάς τη σε μια άλλη ημερομηνία που να βολεύει το παραμύθι της αριστεράς.

Υ.Γ.2 Εκείνο το ¨κόμμα¨ που «χτυπιέται» σα χταπόδι στα αγροτοδικεία, ποια θέση παίρνει άραγε για τους «ευπαθείς» και αυτά που κάνουν; Μούγκα στη στρούγκα;