Υπερασπίσου το παιδί. Γιατί εάν γλυτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα

292
Χάρης Μιχαλακόπουλος. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πύργου. Επί κεφαλής Δημ. Παρατ. ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ

Γράφει ο Χάρης Β.Μιχαλακόπουλος…

Ανακολουθία λόγων και πράξεων;

Ασυνεννοησία μεταξύ Υπουργείων-Διευθύνσεων;

Αδιαφορία εντός της Κυβέρνησης για το τι λένε και πράττουν οι δικοί τους;

Το βαρύ επιτελικό-γραφειοκρατικό Κράτος είναι στη Μ.Ε.Θ;

Το μόνο που απασχολεί τους πάντες είναι να μην διαγραφούν ή να μην χάσουν την θεσούλα τους;

Πολλά ακόμα μπορούν να γραφούν. Όμως όλα αυτά έχουν επιπτώσεις στο πολίτη. Επιπτώσεις που όταν επεκτείνονται σε παιδιά είναι έγκλημα. Όταν δε επηρεάζουν αρνητικά τη ζωή ενός παιδιού με ειδικές ικανότητες και ενός ολόκληρου σχολικού συγκροτήματος, τότε είναι έγκλημα εκ προμελέτης και πρέπει να τιμωρείται με την βαρύτερη των ποινών.

Ευτυχώς που ακόμα υπάρχει στη φύση και κυριαρχεί το αλάνθαστο ένστικτο των παιδιών και αναδεικνύει και συχνά υπερνικά, όλες αυτές τις στρεβλώσεις που δημιουργούμε οι μεγάλοι και η κακή λειτουργία των αρχών, σε κάθε επίπεδο.

Τα παιδιά του ΓΕΛ Βαρθολομιού Ηλείας μας δείχνουν το δρόμο. εδω

 

Τι και εάν πρόσφατα ο ευρωβουλευτής – ψυχίατρος και άνθρωπος με ειδικές ικανότητες Στέλιος Καμπουρόπουλος έγραψε ότι πέτυχε μια μεγάλη νίκη στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και την Ελληνική Βουλή, για το θέμα του προσωπικού συνοδού(και όχι μόνο) εδω; ΤΡΙΧΕΣ πέτυχε θα πω εγώ, εφόσον όλα αυτά μένουν στα χαρτιά και δεν γίνονται πράξη. Δεν μου φταίει φυσικά αυτός και είμαι ο τελευταίος που θα υποτιμήσω τις προσπάθειες που κάνει. Όμως κάποιος να τον ενημερώσει άμεσα ότι οι προσπάθειες του τορπιλίζονται εκ των έσω….

Ο Γιώργος στο ΓΕΛ Βαρθολομιού Ηλείας

Ο προσωπικός συνοδός είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια…Υπερασπίσου το παιδί και όχι τα κόμματα-τους συνδικαλιστές και άλλους ¨περίεργους¨….

.#μετο γιωργο#