Ο Δημήτριος Νικολακόπουλος, βράβευσε τους Πανελληνιονίκες

103

Τους  πρωταθλητές  Ελλάδος Παμπαίδων  και τις δευτεραθλήτριες Παγκορασίδων Ελληνορωμαϊκής  Πάλης και Γυναικείας  Πάλης του Συλλόγου «ΤΙΤΑΝ» Πύργου υποδέχτηκε  στο γραφείο του  στην Π.Ε. Ηλείας ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού , Εθελοντισμού και Ολυμπισμού κ. Νικολακόπουλος  Δημήτρης . Έπειτα από την πραγματικά σπουδαία επιτυχία, πρωτόγνωρη για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού,  στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα , τους οποίους και τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες και διπλώματα .

Δήλωσε ιδιαίτερα περήφανος καθώς μετά τις μεγάλες επιτυχίες αθλητών που κατάγονται από την Δυτική Ελλάδα στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες ο τόπος μας συνεχίζει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο αθλητικό στερέωμα της χώρας με  συνεχής πανελλήνιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις ομαδικές και ατομικές . Το γεγονός αυτό μας γεμίζει εκτός από υπερηφάνεια και με αίσθημα ευθύνης ώστε να σταθούμε αρωγοί και συνοδοιπόροι στην προσπάθεια ανάδειξης της αθλητικής και πολιτιστικής κληρονομιάς αυτού του τόπου αλλά και σε όλους τους αθλητές και συλλόγους της ΠΔΕ ώστε να συνεχίσουν να προσπαθούν απρόσκοπτα για την επίτευξη των στόχων τους .

Οι νέοι αθλητές είναι οι πρεσβευτές του τόπου μας , αγωνιζόμενοι για το άθλημα που αγαπούν . Εμείς θέλουμε και ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας στην προσπάθεια αυτή διότι μεταλαμπαδεύουν τις αξίες του Αθλητισμού και είναι το μέλλον μας.

Συγχαίρω τον πρόεδρο του Συλλόγου  Νίκο Ντοχά και το Δ.Σ. , τους αθλητές και αθλήτριες , τους Προπονητές Κολιτσόπουλο Αλέξη και Αναστασιάδη Παναγιώτη και τους γονείς των αθλητών , για την επιτυχία του παλαιστικού Συλλόγου της Ηλείας και τις  ατομικές  τους διακρίσεις .

Καλή επιτυχία στους αθλητές μας , στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με  την εθνική μας ομάδα στην επερχόμενη Βαλκανιάδα.