Η Φώφη Γεννηματά απέσυρε την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ. λόγω επιδείνωσης της υγείας της. Εισήχθη στον Ευαγγελισμό

100

Το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφη Γεννηματά, εισήχθη εκτάκτως στον «Ευαγγελισμό» μετά από υποτροπή του καρκίνου που την ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, «η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεούΜετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Σε προσωπική της ανάρτηση στα social media, η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αναφέρει πως, λόγω της κατάστασής της, αναγκάζεται να αποσύρει την υποψηφιότητά της για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής. «Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής» γράφει και τονίζει « Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας, αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».