Εμβολιάστηκαν 50 κρατούμενοι των φυλακών Ναυπλίου

82

Χωρίς τις κυβερνητικές τρομολαγνικές φανφάρες, αλλά με ανθρωπιστική προσέγγιση και σεμνότητα, ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας και η διοίκηση των Δικαστικών φυλακών συνεργάσθηκαν και πέτυχαν μέσα από μια δράση ενημέρωσης των κρατουμένων, τον εθελοντικό εμβολιασμό 50 εξ αυτών.

Το γεγονός είδε το φως της δημοσιότητας από μια επιστολή ευχαριστήριο που έδωσε στη δημοσιότητα η διοικήτρια του Σωφρονιστικού Ιδρύματος Ιωάννα Αναστασοπούλου.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

«Το Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας και πιο συγκεκριμένα στον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κατσαρό και στον γραμματέα κ. Δωροβίνη για την εθελοντική τους δράση, τη επανασυμμετοχή τους στον εμβολιασμό πενήντα (50) κρατουμένων του Καταστήματός μας, όπως επίσης για την διεξοδική ενημέρωση των ανεμβολίαστων κρατουμένων περί της σημαντικότητας του εμβολιασμού τους.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Καταστήματος μας (νοσηλευτικό, γραμματειακή υποστήριξη – admin, φυλακτικό) όπως και το προσωπικό του Αγροτικού Καταστήματος Τίρυνθας που συμμετείχε στον εμβολιασμό των κρατουμένων.
Η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ»