Ένα κράτος ληστής  που λειτουργεί ως συμμορία και ο εσμός των Πετσό-χορτασμένων…

283

Γράφει ο Χάρης Β. Μιχαλακόπουλος….

Η αφορμή αυτών των λίγων λέξεων, είναι η τραγικότητα και η αθλιότητα που εξελίσσετε στο θέμα της συμπλοκής στο Πέραμα. Γιατί περί συμπλοκής πρόκειται, όσο και εάν ο εσμός των καναλιών, της αριστερίλας και των θολοκουλτουριάρηδων, θέλει να το ξεχάσουμε.

Μια συμπλοκή κακοποιών με ανθρώπους του νόμου. Αυτό ήταν και τίποτα λιγότερο ή περισσότερο. Ενός σώματος των δυνάμεων ασφαλείας, που όταν μας βολεύει φωνάζουμε το κλασσικό «εμείς σας πληρώνουμε» ή «δεν υπάρχει αστυνομία», με ληστές και εν δυνάμει δολοφόνους. Τώρα λοιπόν μερικοί ζητούν τη «κεφαλί επί πίνακι» αυτών που ήθελαν να προφυλάξουν τους ατυχείς (και όχι άμοιρους ευθυνών  με την απάθεια ή την ψήφο τους) «νοικοκυραίους».

Ας αποφασίσουμε τι θέλουμε τελικά.

Ο γράφων και υπογράφων το άρθρο, έχει κατακεραυνώσει και λοιδορήσει την ηγεσία της  ΕΛ.ΑΣ πολλές φορές, για τις επικύψεις της στη εκάστοτε πολιτική ηγεσία. Επίσης δεν απενοχοποίησα ποτέ  ούτε τους επικεφαλής αξιωματικούς μέτρων φύλαξης και τάξης, ούτε τους απλούς αστυνομικούς, που μοίραζαν καρκίνο με χημικά και ξύλο στο Πισοδέρι, στο Σύνταγμα, στη Θεσσαλονίκη (και αλλού) όπου εκφραζόταν το Πατριωτικό φρόνημα, με το ξεφτιλισμένο πρόσχημα «εκτελούσα εντολές».

Ο Αστυνομικός της Αστ.Διευθ. Ηλείας Βασίλης Μαρτζάκλης που δολοφονήθηκε από ευπαθή

Δεν ξέχασα ποτέ, ούτε έδωσα άφεση αμαρτιών στον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας που τραβούσε τη σημαία ή τον αστυνομικό της Τροχαίας Πύργου, που επίσης τραβούσε τη σημαία ενός μικρού παιδιού γιατί «εξείχε από το τζάμι του αυτοκινήτου». Τους θυμάμαι πάντα με όνομα και επώνυμο.  Βλέπετε η σημαία για αυτούς προφανώς είναι πιο κάτω από τις εντολές της εκάστοτε «ηγεσίας». Πραιτοριανούς τους έλεγαν κάποτε.

Όμως στο Πέραμα δεν μιλάμε για απλούς διαμαρτυρόμενους πολίτες. Μιλάμε για τους συνήθεις ευπαθείς -επιδοματάκηδες -βδέλλες των κοινωνικών επιδομάτων και της ασυλίας νόμων που έχουν ψηφιστεί διαχρονικά στη Βουλή, από αυτούς που γλύφουν για τις ψήφους τους. Μιλάμε για κοινούς κακοποιούς που αρνούνται να ενταχθούν σε κοινωνικό σύνολο. Μιλάμε για έμπορους πρέζας και ανθρώπους που ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ και ΑΠΑΙΤΟΥΝ τα ΠΑΝΤΑ. Έτσι τους έχουν μάθει οι πολιτικοί ρακοσυλλέκτες των ψήφων, σε όλα τα επίπεδα εκλογών.

Στη τελευταία Σοβιετία του πλανήτη το ρεύμα -το νερό -το ψωμί -ο καφές -η βενζίνη έχουν γίνει θηλιά στους φορολογούμενους πολίτες. Το κράτος αρνείται να κόψει φόρους και να απορροφήσει τους κραδασμούς στον οικογενειακό οικονομικό προϋπολογισμό, αλλά συνεχώς εξαγγείλει διευκολύνσεις (εδώ λεφτά υπάρχουν) για ευπαθείς -μετανάστες και οποιοδήποτε άλλο, πλην του Έλληνα γηγενή κάτοικου αυτής της χώρας.

Το ίδιο κράτος λειτουργεί εδώ και χρόνια με Κ.Υ.Α. και ομολογεί ευθαρσώς ότι το Σύνταγμα μπορεί να παραβιάζεται για κάποιες «ανάγκες».

Το ίδιο Κράτος νομοθετεί και απαλλάσσει αυτούς που χρωστούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και παράλληλα βάζει στη φυλακή τη γριά που πουλάει άνηθο χωρίς άδεια στη λαϊκή. 

Το ίδιο κράτος νομοθετεί και απαλλάσσει Υπουργούς -βουλευτές -αυτοδιοικητικούς και υπαλλήλους που βαρύνονται με κακουργήματα  και κλείνει στη φυλακή πολιτικούς αντιπάλους και όλους τους «φτωχοδιάβολους» που δεν έχουν μπάρμπα στη Κορώνη ή στο NOOR1 στην ENERGA -NOVARTIS -SIEMENS -ΕΛ.ΣΤΑΤ και αλλού.

Το ίδιο το Κράτος λοιπόν, λειτουργεί ως συμμορία (χιλιάδες τα παραδείγματα) και εμείς έχουμε την απαίτηση ή την απατηλή προσδοκία να λειτουργήσουν οι νόμοι. 

Έχουν «γραμμένους» τους νόμους και τους αλλάζουν όταν θέλουν σε μια νύχτα. Έχουν γραμμένους και εσάς/εμάς και προσπαθούν να μας αλλάξουν(εάν δε το καταλάβατε ήδη), με το να ενθαρρύνουν τον εποικισμό της χώρας και να αποθαρρύνουν τις Ελληνίδες να γεννούν νέα Ελληνόπουλα. Εάν ήθελαν να κάνουν κοινωνική πολιτική για τους Έλληνες, το παράδειγμα βρίσκεται μέσα στην Ε.Ε (Ουγγαρία).  Άλλωστε το δημογραφικό είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ πρόβλημα.

Μια σφαίρα λοιπόν στο Πέραμα δεν είναι απλή υπόθεση. Ένας νεκρός σεσημασμένος κακοποιός δεν είναι το θέμα. Το ζητούμενο είναι τι θα σκεφτούμε εμείς από όλο αυτό το «πανηγύρι» που έχουν στήσει οι Πετσό-χορτάτοι των ΜΜΕ.

Σε όλο το Πλανήτη οι αστυνομικοί θα είχαν παρασημοφορηθεί. Εδώ τους πάει με χειροπέδες ο Θεοδωρικάκος. Στη τελική όμως, ας το σκεφτούν καλά οι ίδιοι και οι συνάδελφοί τους, όταν θα σηκώσουν ξανά το κλομπ να χτυπήσουν Έλληνες που μάχονται για τη Μακεδονία ή την Βόρεια Ήπειρο ή την Κύπρο. Ας το σκεφτούν διπλή και τριπλή φορά όταν ρίχνουν καρκινογόνα χημικά στους ίδιους Έλληνες. Αυτοί οι Έλληνες τους υπερασπίζονται τώρα και όχι ο εσμός που τους «πυροβολεί» λεκτικά και τηλεοπτικά. Ας κόψουν λοιπόν τη καραμέλα του «εκτελώ» εντολές και ας ξεθάψουν λίγη συνείδηση και πολύ Πατρίδα και Ελληνισμό.               

Υ.Γ. Με μια οργανωμένη κίνηση οι ευπαθείς έκλεισαν τις Εθνικές οδούς και δρόμους σε Αττική οδό -Σαγέικα -Άργος  και άλλες περιοχές της Ελλάδας. Έκαψαν -βανδάλισαν, χτύπησαν πυροσβέστες, πυροβόλησαν αστυνομικούς, έσπασαν και λεηλάτησαν και μερικά μαγαζιά και αμάξια «νοικοκυραίων» και για το Θεοδωρικάκο και για το περιβόητο επιτελικό κράτος ήταν απλά μια νύχτα Δευτέρας. Το ότι έγινε ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα με κάνει να σκέφτομαι ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση. Ή μήπως οι εγκληματικές οργανώσεις είναι μόνο οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί ή αυτοί που αντιδρούν στις υποχρεωτικότητες και την καταπάτηση νομοθετημένων δικαιωμάτων; Σε κάθε περίπτωση θερίζουμε ότι σπείραμε και στο χέρι μας είναι η όποια αλλαγή.

Στο χέρι μας είναι!!!