Το 72% των αλλοδαπών παίρνουν την Ιθαγένεια

136

γράφει ο Θεόδωρος Χατζηγώγος

Στην συνέντευξη της Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στην ΔΕΘ, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης έχει κάνει τόσο δύσκολες τις εξετάσεις των αλλοδαπών για να πάρουν την Ελληνική Ιθαγένεια, που και ο ίδιος θα κοβόταν!..

Θ. Χατζηγώγος

Μεταφέρω επί λέξει τα λόγια του…

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «Ο κ. Βορίδης είχε φροντίσει όλο το προηγούμενο διάστημα να φέρει στην πραγματικότητα διατάξεις νομοθετικές που καθιστούν αδύνατη την πολιτογράφηση οποιουδήποτε άλλου, σαν τον Αντετοκούνμπο που δεν είναι όμως Αντετοκούνμπο. Διότι ακόμη κι εγώ να πάω να δώσω συνέντευξη έτσι όπως έχουν γίνει οι συνεντεύξεις για την πολιτογράφηση, μάλλον θα κοπώ»!..

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι τίποτα απ’ αυτά δεν ισχύει: Οι ελληνικές εξετάσεις για την πολιτογράφηση των αλλοδαπών (πρώην λαθρομεταναστών, στην συντριπτική τους πλειοψηφία) είναι οι ευκολότερες στον πλανήτη Γή: Οι 3 στους 4 περνάνε με την πρώτη, πράγμα που δεν γίνεται σε καμμία άλλη χώρα της Ευρώπης!..

Κι αυτό δεν το λέω εγώ, το έχει επανειλημμένως πεί ο κατ’ εξοχήν υπεύθυνος για τις πολιτογραφήσεις αλλοδαπών, Γενικός Γραμματέας Ιθαγένειας, Αθανάσιος Μπαλέρμπας. Και προχθές Τρίτη, μιλώντας στην Τηλεόραση της Βουλής, ο ίδιος ο Μάκης Βορίδης παραδέχτηκε ότι οι εξετάσεις είναι πανεύκολες και τις περνάνε το 72% των αλλοδαπών!..

Μεταφέρω επί λέξει…

ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ: «Το 72% των αιτούντων πολιτογράφησης αλλοδαπών, πέρασε τις εξετάσεις. Αν ο κ. Τσίπρας δεν θα τις πέρναγε, αυτό μας λέει κάτι για το επίπεδο του κ. Τσίπρα, όχι για το επίπεδο των εξετάσεων και τη δυσκολία τους…»

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; Οι ελληνικές εξετάσεις για πολιτογράφηση είναι οι ευκολότερες στον Κόσμο, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι πρώην λαθρομετανάστες να παίρνουν την Ελληνική Ιθαγένεια…

(αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ της Πέμπτης 23ης Σεπτεμβρίου 2021)