Συσσίτιο Ευαγγελίστριας Ναυπλίου. Η καταξίωση του Εθελοντισμού

69

Το Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας (Ναύπλιο) στηρίζεται στους Εθελοντές. Είναι οι άνθρωποι που συνδράμουν το συνάνθρωπό τους που έχει ανάγκη. Είναι οι άνθρωποι που η προσφορά τους είναι βάλσαμο στις πληγωμένες ψυχές όσων ζητούν βοήθεια. Η ανταμοιβή τους για την προσφορά και την συνδρομή τους είναι ένα χαμόγελο ικανοποίησης ή ένα «ευχαριστώ» από όσους την δέχονται. Τέτοιους ανθρώπους συναντούμε στο Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

Η ανιδιοτελής προσφορά στον συνάνθρωπο, ανακηρύχτηκε μέσα από τις πράξεις του Χριστού σε έναν ανώτερο τρόπο ζωής που οδηγεί τελικά στην πραγματική ευτυχία!
Και πράγματι, δεν υπάρχει τίποτε ωραιότερο από τη χαρά που νιώθει κανείς, όταν προσφέρει βοήθεια σ’ αυτούς που την έχουν ανάγκη! Είναι το συναίσθημα της ψυχικής ισορροπίας και της πληρότητας που αισθάνεται ένας άνθρωπος, όταν δίνει απλόχερα στήριξη και αγάπη, όπου υπάρχει ανάγκη.|
Το Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, συνεχίζει να είναι δίπλα σε κάθε συνάνθρωπό μας. Βρίσκεται όμως, πάντα σε συνεχή ανάγκη για αγαθά. Για να μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει στους δυσπραγούντες συνανθρώπους μας, ειδικότερα με τις επιπλέον ανάγκες που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού, απαιτείται συνεχής υλική ενίσχυση με τρόφιμα.
Όποιες κυρίες μπορούν και επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μία φορά το μήνα, βοηθώντας το κοινωνικό έργο του Συσσιτίου, ας επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6937136122 .