Με 15 παρόντες βουλευτές τίμησαν την Γενοκτονία του ’22

75

γράφει ο Θεόδωρος Χατζηγώγος

Λιγότεροι από 15 βουλευτές, συμπεριλαμβανομένου και του προεδρείου, έδωσαν το «παρών» στην τιμητική εκδήλωση που έλαβε χώρα ανήμερα του Σταυρού (14/9) στην Βουλή για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος.

Τα άδεια έδρανα αποτυπώθηκαν στις σχετικές φωτογραφίες, κατά την τήρηση ενός λεπτού σιγής, με την οποία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση, προτού συνεχίσει τις εργασίες της η Ολομέλεια.

Θ. Χατζηγώγος

ΕΡΩΤΩ: Έχετε δει πόσοι βουλευτές βρίσκονται στην αίθουσα όταν κάθε 27 Γενάρη η Βουλή των Ελλήνων τιμά το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα; Πάνω από 100 νοματαίοι, όλων των Πολιτικών Αρχηγών συμπεριλαμβανομένων!.. Τι άλλη απόδειξη θέλετε για να αντιληφθείτε ποιόν σέβονται περισσότερο οι Έλληνες βουλευτές; Το Ολοκαύτωμα σέβονται και όχι την Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας…

Ξέρουν πολύ καλά ότι ουδείς Έλληνας ψηφοφόρος θα πάψει να ψηφίζει έναν βουλευτή, επειδή δεν τίμησε την Ημέρα της Μικρασιατικής Καταστροφής. Αντίθετα, αν κάποιος βουλευτής απουσιάσει από την τιμητική εκδήλωση της Βουλής για το Ολοκαύτωμα, γνωρίζει πολύ καλά ότι θα τον «φακελώσουν» οι πραγματικοί κυβερνήτες αυτού του κόσμου, για να θυμηθούμε και την προηγηθείσα «ατάκα του Βολταίρου»…»

(Δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στην εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ της 16ης Σεπτεμβρίου 2021)