ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: Γιατί δεν μας λέτε όλη την αλήθεια περί της ακαταλληλότητας του νερού, κ. Πρόεδρε της ΔΕΥΑΝ;

149

Η επίσημη ανακοίνωση περί ακαταλληλότητας για πόση, του νερού που διοχετεύει το Δίκτυο της ΔΕΥΑΝ γράφτηκε στο πόδι ή σκόπευε να θολώσει τα νερά αποκρύπτοντας κρίσιμες πληροφορίες.

Μετά από ερωτήματα που τέθηκαν από ΜΜΕ, με νεότερη ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΝ ενημέρωσε πως “η ακαταλληλότητα οφείλεται μόνο στους ανεβασμένους δείκτες χλωριούχων” και δεσμεύτηκε να συνεχίσει την πληροφόρηση των καταναλωτών για όποιες νεότερες εξελίξεις υπάρξουν.

Ωστόσο, σήμερα, ο Δημοτικός Σύμβουλος και αρχηγός της αντιπολίτευσης, Ευάγγελος Λαμπρόπουλος, με ανακοίνωσή του αποκαλύπτει την πληροφορία πως «το δίκτυο της ΔΕΥΑΝ τροφοδοτεί τους καταναλωτές με νερό που παίρνει ΚΑΙ από τον Ανάβαλο», δηλαδή νερό με αυξημένη ποσότητα ppm.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με την υγεία των πολιτών ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να παίζει κανείς!!!

Ευάγγελος Λαμπρόπουλος

«Με την από 10-09-2021 ανακοίνωση της η ΔΕΥΑΝ ενημερώνει τους πολίτες ότι συνίσταται η μη πόση του παρεχόμενου νερού εξαιτίας των αυξημένων χλωριούχων.

Καλείται ο Δήμαρχος και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ να απαντήσει δημοσίως στα εξής ερωτήματα:

1) Αληθεύει ή όχι ότι στο δίκτυο ύδρευσης παρέχεται και νερό από τον Ανάβαλο από τις 23/07/2021;

2) Γιατί δεν ενημερώνει επισήμως η ΔΕΥΑΝ εάν στο δίκτυο ‘’τρέχει’’ και νερό του Αναβάλου και εξαιτίας αυτού υπάρχουν αυξημένα χλωριούχα;

Εάν και εφόσον η απάντηση στα ερωτήματα αυτά είναι καταφατική, γιατί η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΝ άργησε εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα να εκδοθεί;»