Κάτω από τη μάσκα έχουμε φωνή

76

Παράσταση διαμαρτυρίας έκαναν την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση Ηλείας, μαθητές από τα λύκεια του 2ο ΕΠΑΛ Πύργου, του 3ου ΓΕΛ Πύργου, του ΓΕΛ Πελοπίου, του 2ου ΓΕΛ Πύργου και του 1ου ΕΠΑΛ Πύργου, ζητώντας από τον διευθυντή κο Γιώργο Φωτεινόπουλο, να μεριμνήσει έτσι ώστε να δοθούν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές, όχι μόνο των συγκεκριμένων σχολείων, αλλά σε όλη την Ηλεία.

Ένα από τα σοβαρότερα αιτήματα τα οποία έθεσαν οι μαθητές, ήταν να υπάρξει ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στα σχολεία, που θα κάνει τα self test στους μαθητές, καθώς όπως δήλωσαν “δεν είμαστε γιατροί για να τα κάνουμε μόνοι μας”. Ο κύριος Φωτεινόπουλος φυσικά τόνισε στα παιδιά ότι θα είναι πάντα δίπλα τους και θα κάνει ότι είναι εφικτό για την βελτίωση των συνθηκών διδασκαλίας.

ΠΗΓΗ: https: https://www.iliakanea.gr

Ο ΑΤΥΧΟΣ 15ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

Επίσης σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του https://akromolio.gr/ στο 2ο ΕΠΑΛ Πύργου είχε προηγηθεί μια συμβολική κατάληψη, με πολύ μεγάλη σημασία. Είχε αφορμή το θάνατο ενός συνομηλίκου τους στην Αρκαδία, αμέσως μετά τον εμβολιασμό του, για οικονομικούς λόγους (φτώχειας) δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στα έξοδα των test, ούτε είχε πρόσβαση σε διαδίκτυο για να μπορεί να ενταχθεί και να αποδείκνυε κάθε φορά το test. Μια πολύ ουσιαστική διαμαρτυρία που ΔΕΝ έλαβε καμία δημοσιότητα, προφανώς για να μην ¨θιχθεί¨ το απυρόβλητο του μαζικού εμβολιασμού, που θέλει να επιβληθεί.