Κάνε εμβόλιο αλλιώς θα πεινάσεις…Χούντα ¨δημοκρατικού¨ περιτυλίγματος

288
Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος

Γράφει ο Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος…

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται από μια Κυβέρνηση και επιτροπές «ειδικών», που φάσκουν και αντιφάσκουν με τα μέτρα που εξαγγέλλουν για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης. Κοινώς ¨έχει χαθεί η μπάλα¨. Δε το λέω εγώ αυτό, αρκεί να δει ο κάθε νοήμων άνθρωπος τις δηλώσεις των ίδιων «ειδικών», αναλυτικά εδώ και 2 χρόνια. Λένε μόνοι τους τα εντελώς αντίθετα (από ότι είχαν ξεστομίσει οι ίδιοι), χωρίς ντροπή και χωρίς ούτε μια συγνώμη από τον κόσμο και τους επαγγελματίες και κυρίως χωρίς ούτε μια μούντζα στο καθρέφτη τους.

Ο φοιτητής που θα βγει από το σπίτι του, παίρνει το λεωφορείο-μετρό-ηλεκτρικό-τραμ και στοιβάζεται, σα σαρδέλα με δεκάδες άλλους άγνωστης προέλευσης, μέχρι το Πανεπιστήμιο, έχοντας ως μόνη υποχρέωση να φορά μάσκα.

Για να μπει στην τάξη του να κάνει μάθημα, είναι υποχρεωμένος να εμβολιαστεί ή να έχει νοσήσει ή να έχει πληρώσει από τη τσέπη του για ένα μοριακό rapid-test (10 ευρώ * 2 την εβδομάδα * 4 εβδομάδες = 80 ευρώ το μήνα).

Για να μπει στο εστιατόριο του Πανεπιστημίου όμως ΔΕΝ μετράει εάν έχει κάνει rapid-test, καθώς πρέπει να είναι εμβολιασμένος ή να έχει νοσήσει.  Δηλαδή με rapid-test ΔΕΝ κολλάς σε τάξεις ή αμφιθέατρα, αλλά κολλάς στο εστιατόριο, που είναι ΟΙ ΙΔΙΟΙ που ήσουν μαζί στη τάξη, αλλά εκεί ΔΕΝ κολλούσες!

Προφανώς είναι μια ακόμα εκδικητική-πρόχειρη σκέψη/εισήγηση, από κάποιον σαλίγκαρο-¨ειδικό¨ (ή μη), που έτσι θεώρησε ότι λαμβάνει θέση στο κάδρο των χρήσιμων ηλιθίων, μιας τελικά πολύ ηλίθιας-άχρηστης-επικίνδυνης και τελικά πολύ εκδικητικής πολιτικής ηγεσίας προς τους πολίτες της.

Τελικά κατάφεραν να διχάσουν πολύ επικίνδυνα τους πολίτες (ρίχνοντας φυσικά πολλά δεκάδες εκατομμύρια στα ΜΜΕ) και τώρα πιέζουν όσο μπορούν οικονομικά (απειλές-πρόστιμα κλπ) για να επιτύχουν κάτι που μόνο αυτοί γνωρίζουν και όλοι όμως σιγοψιθυρίζουν…Την τέλεια χούντα με δημοκρατικό περιτύλιγμα, που όσο οι πολίτες αλληλοσπαράζονται μεταξύ τους, αυτή κλείνει «δουλίτσες» σε Εθνικό και οικονομικό επίπεδο, μεταξύ συγγενών-φίλων και συμφερόντων που επιβάλλονται από τα αφεντικά των Βρυξελλών (και όχι μόνο)….