Γράφει η Θέκλα Μεταξά. Ερευνήτρια-αστρολόγος…

Φτάσαμε ήδη στον Σεπτέμβριο, και φαίνεται πως τίποτα δεν έχει αλλάξει στην ζωή του πλανήτη. Είναι έτσι όμως; Ή μήπως υπάρχουν μυστικές διεργασίες, μυστικές αποφάσεις, μυστικές παγίδες, που καθορίζουν το μέλλον μας, πάντα για το «καλό μας» χωρίς εμείς να συμμετέχουμε;

Ο Σεπτέμβριος θα είναι εξ ίσου «καυτός» μήνας, από κάθε άποψη, και αυτό θα φανεί από την πρώτη κι όλας ημέρα.

Την 1η Σεπτεμβρίου θα είναι ορατή μια βροχή μετεωριτών από τον αστερισμό Auriga, τον αστερισμό του Ηνιόχου. Ο Ηνίοχος θέλει να μας διδάξει τον τρόπο με τον οποίο θα πειθαρχήσουμε στα πάθη μας και θα βελτιώσουμε την ροή της νόησης, όπλα απαραίτητα για τον πόλεμο που διεξάγεται.

Στις 2 Σεπτεμβρίου ο Ερμής στον Ζυγό θα αγγίξει το υψηλότερο σημείο του στον ουρανό, ενώ ταυτόχρονα θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα, μια αντίθεση Γης και Ύδατος. Αυτή είναι μια από τις χειρότερες αντιθέσεις στην αστρολογία, διότι συνδέεται με ένα σωρό δεινά.

Στις 7 Σεπτεμβρίου έχουμε την Νέα Σελήνη. Θα υπάρχει ένα πλήθος σταθερών αστέρων που θα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Ένα μεγάλο τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή, τον Κρόνο και τον Βόρειο Δεσμό, θα μας βάλει σε ένα κλίμα, όπου πρωταγωνιστές θα είναι και πάλι τα θέματα υγείας, αλλά και τα θέματα βίαιης επιβολής αποφάσεων και  βίαιης καταστολής αντιδράσεων.

Στις 9 Σεπτεμβρίου η Σελήνη θα συναντήσει τον Ερμή, ενώ την ίδια ημέρα θα έχουμε μια βροχή μετεωριτών από τον Αστερισμό του Περσέα, τις Περσίδες. Ο αστερισμός του Περσέα συνδέεται με την ιστορία της αλυσοδεμένης Ανδρομέδας, η οποία απελευθερώθηκε από τον ήρωα Περσέα, που έσωσε την ζωή της.

Στις 10 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη συναντάει την Σελήνη, και λίγο αργότερα μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού. Την ίδια στιγμή ο Κρόνος θα τετραγωνίζει την Σελήνη, και η εξουσία μαζί με στοιχεία «εκ του εξωτερικού» θα δείχνει τα δόντια της στον λαό. Η Σελήνη σύντομα θα βρεθεί απέναντι από τον Ουρανό και θα εκμεταλλευτεί το προνόμιο του «αιφνιδιασμού».

Στις 14 Σεπτεμβρίου, ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στο πλησιέστερο σημείο του ως προς την Γη, και σε αντίθεση με τον Ήλιο. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Κάποια σχέδια που θα έχουν τεθεί επί τάπητος, θα κινδυνεύουν να μην πραγματοποιηθούν, λόγω προδοσίας, εξαπάτησης, παραπλάνησης και λανθασμένης εκτίμησης.

Στις 17 Σεπτεμβρίου η Σελήνη συναντάει τον Κρόνο, και στις 18 συναντάει τον Δία. Ταυτόχρονα το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου δείχνει εμπόδια, περιορισμούς, εγκλωβισμό και οικονομικές δυσχέρειες.

Στις 21 Σεπτεμβρίου θα έχουμε μια Πανσέληνο στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων. Υπάρχουν ενδείξεις για τραγικά γεγονότα που θα προκληθούν από το νερό, είτε από καταιγίδες, είτε από θάλασσα.

Στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος μπαίνει στην 1η μοίρα του Ζυγού, και σηματοδοτεί την επίσημη λήξη του θέρους και την έναρξη του φθινοπώρου. Λίγο αργότερα η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού δυναμώνει την τάση για ελευθερία και ανεξαρτησία.

Ο Σεπτέμβριος δεν τελειώνει εδώ. Έχουμε πολλά ακόμα να πούμε, πολλά να σκεφτούμε, πολλά να αναλύσουμε. Και η ιστορία συνεχίζεται χωρίς διακοπή, με τον Κρόνο – χρόνο σύμμαχο του σκότους, και τον Δία σύμμαχο του Φωτός, ενός Φωτός που θα αποκαλυφθεί την κατάλληλη στιγμή με μια λάμψη που θαμπώνει τη ματιά.

 

 

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
Akromolio.gr [X]

Recent Posts

Ο Δημ. Ορφανός αποδιοργάνωσε την αντιπολίτευση

Η πρωτομιλία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου συζητήθηκε η…

% μέρες πρίν

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα: «Δικό μας έργο η ανάπλαση»

Η Δημοτική Παράταξη “Ναύπλιο Επόμενη Μέρα” με ανάρτησή της, αναφέρεται στην ολοκλήρωση (σχεδόν) της ανάπλασης…

% μέρες πρίν

Ο Μάριος Σαλμάς για τη διαγραφή του

«Αν με διαγράφει ο κύριος Μητσοτάκης γιατί αντέδρασα για τις περιουσίες που χάνονται για τα…

% μέρες πρίν

Τρεις σημαντικές αποφάσεις για έργα στην Κόρινθο

 Τρεις σημαντικές αποφάσεις (τις δύο ομόφωνα) έλαβε την Παρασκευή (20 Σεπτεμβρίου) η Δημοτική Επιτροπή του…

% μέρες πρίν