γράφει ο Α.ΛΗΘΙΝΟΣ

Διαβάζω, σε άρθρο που υπογράφει το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ιωσήφ (μέλος του Insocial) …”Όπως επίσημα έχει ανακοινωθεί, το σύνολο των απωλειών των πλήρως εμβολιασμένων από αρχές του χρόνου έως 26 Αυγούστου ήταν στο 3,4%, δηλαδή 295 άνθρωποι”.

To άρθρο, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα POLITICAL (θετικά διακείμενη προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη) φέρνει στην δημοσιότητα ένα στοιχείο που οι αρμόδιοι το απέκρυπταν επιμελώς, αν και απασχολεί έντονα την κοινή γνώμη. Ο αρθρογράφος, δεν αρκείται να δημοσιοποιήσει την επίσημη πληροφορία αλλά προχωρά, κατά την γνώμη μου, σε μία πολύ εύστοχη επισήμανση “ακόμα και σήμερα πρωτοκλασάτοι υπουργοί και πρόεδροι ιατρικών συλλόγων επιμένουν να καταθέτουν στον δημόσιο διάλογο ότι έχουμε μόλις έναν εμβολιασμένο νεκρό”. Τέλος, καταγράφει με μία φράση την ουσία της αποτυχίας της κυβερνητικής επικοινωνιακής πολιτικής σε σχέση με την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης που ταλανίζει την Ελλάδα. “Είναι αφενός προκλητικό και αφετέρου βλαπτικό αναφορικά με την αξιοπιστία όσων ηγούνται θεσμικά της διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης” γράφει ο έγκριτος αρθρογράφος.

Θεωρώ πως δεν χρειάζεται περεταίρω σχολιασμός. Μόνον μία επισήμανση. Θα ήταν προς όφελος της χαμένης αξιοπιστίας των καθηγητών και πολιτικών που ταλαιπωρούν με τις αστοχίες τον λαό μας, να αναφέρουν στα στατιστικά, καθημερινά, πόσοι από αυτούς που αναφέρονται ως κρούσματα είναι ασυμπτωματικοί, πόσοι εμβολιασμένοι εισέρχονται για νοσηλεία και πόσοι από όσους νοσηλεύονται διασωληνωμένοι έχουν κάνει την πρώτη δόση εμβολίου.

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Η Υγεία στην Ηλεία. Από εγκαίνια πάμε καλά….

γράφει ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος Έγινε λέει ανακαίνιση της Παιδιατρικής μονάδας στο Νοσοκομείο Κρεστένων. Και επειδή…

% μέρες πρίν

Για μια Ευρώπη των εθνών

 Γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ευρύτερα γνωστή στο κοινό ως «Κομισιόν») αποτελείται από…

% μέρες πρίν

Φορτώνουν το δήμο με δάνειο 3.000.000+

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Χάθηκαν 5 ολόκληροι μήνες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών πορεύεται (και θα…

% μέρες πρίν