Ο Κυρ.Μητσοτάκης ως απόλυτος συνεχιστής του Τσίπρα, στην «εξαφάνιση» της Ελλάδας

930
Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος

Γράφει ο Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος…

Οι ραγδαίες εξελίξεις στο Αφγανιστάν, ήταν αναμενόμενες μόνο σε όσους παρακολουθούν με σχολαστικότητα τη Παγκόσμια πολιτική ιστορία και γνωρίζουν πως συμπεριφέρονται οι λαοί. Οι Αμερικάνοι συχνά πυκνά, αφού τα κάνουν μπάχαλο μετά υποδύονται τον Πόντιο Πιλάτο, οι Διεθνείς Οργανισμοί όπου φυσάει ο άνεμος, η Ε.Ε ανάλογα με την ξινίλα του πρωινού καφέ της Μέρκελ και στην Ελλάδα οι ηγεσίες τις τελευταίες δεκαετίες σταθερά-προδοτικά.

Στην Πατρίδα μας τα μεγαλύτερα ζητήματα, όσο αφορά το παρόν και το μέλλον, είναι το δημογραφικό και η λαθρομετανάστευση και ενισχύονται με τη φυγή στο εξωτερικό του πιο υγιές κομμάτι του Ελληνικού πληθυσμού (νέοι-επιστήμονες και εργατικό δυναμικό). Οι σταθερές αξίες του Ελληνισμού και η Παιδεία υποσκάπτονται επίσης, σταθερά και διαχρονικά με οδηγούς το χείριστο του Ελληνικού πολιτικού προσωπικού, που με κάποιο μαγικό τρόπο τοποθετείτε στα καίρια πόστα της Παιδείας.(Φίλης-Ρεπούση-Κεραμέως κλπ φρούτα).

Η απόλυτη συναίνεση στην εξαφάνιση της Ελλάδας ήρθε με υπογραφή Τσίπρα στο Μαρακές. Την υπογραφή αυτή τιμά-σέβεται και εφαρμόζει ευθέως και πλαγίως ο Κυρ. Μητσοτάκης , ο Πρωθυπουργός που αφού πούλησε Πατριωτισμό για να ανέβει στην εξουσία, αμέσως μετά έσπευσε δυνατά να φωνάξει ότι θα πολεμήσει τον ΝΑΤΙΒΊΣΜΟ. (Νατιβισμός είναι η ιδεολογία που υποστηρίζει ότι τα κράτη θα έπρεπε να κατοικούνται αποκλειστικά από μέλη της αυτόχθονης ομάδας («του έθνους») και ότι τα μη αυτόχθονα στοιχεία (πρόσωπα και ιδέες) απειλούν θεμελιωδώς την ομοιογένεια του έθνους-κράτους).

Δηλαδή ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας(όχι των Ελλήνων), έσπευσε να υποβάλλει σέβη στην Παγκοσμιοποίηση, αντί να δει τι θα κάνει με τη Μακεδονία και τα Σκόπια, την Βόρεια Ήπειρο και τους Αλβανούς, τη Θράκη-τη Κύπρο και το ψευδοκράτος-τα νησιά μας και την ΑΟΖ με τους Τούρκους, τα κοιτάσματα μας κ.λ.π θέματα. Το πρόβλημα του είναι μόνο να είμαστε ¨ανεκτικοί¨ και ¨αλληλέγγυοι¨ στις 1000 φυλές του Ισραήλ που κατέκλυσαν τη χώρα μας. Φυσικά και καμία ιδεολογική διαφορά δεν έχει με τον προκάτοχό του Αλέξη Τσίπρα. Άλλωστε η στελέχωση των κλειστών ¨αυλών¨ τους έχουν την ιδία μήτρα.

Το σύμφωνο του Μαρακές που είναι η Μεγαλύτερη Υπογεγραμμένη Συμφωνία Προδοσίας (από τις πολλές), είναι κάτι που λίγοι αναδεικνύουμε συνεχώς, για να φτάσει σε όσο περισσότερα μάτια και αυτιά Ελλήνων μπορούμε. Εν ολίγοις οι πολιτικοί μας γνωρίζουν και δεν μιλούν ή δεν τολμούν να διαφωνήσουν, ότι έχουμε υπογράψει να δεχτούμε 37.661.727 ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! Που θα τους βάλουμε; Λέτε να τους νοιάζει; Λέτε να είναι στην Εκάλη ή στο Καστρί; Καληνύχτα Ελλάδα μας λοιπόν, εκτός εάν ο από μηχανής Θεός των Ελλήνων κάνει κάτι, γιατί σοβαρή αντίδραση δεν υπάρχει. Περιμένουμε τους κάθε λογής Ταλιμπάν να μας κάνουν θυσία.

Πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε την συνεχόμενη αρθρογραφία μας για το ίδιο θέμα (εδώ και τέσσερα χρόνια)….

Α) Ονομάζουν τη μετακίνηση πληθυσμών από τρίτες χώρες ως νόμιμο δικαίωμα μετανάστευσης και παραχωρούν Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδος στον τριτοκοσμικό ΟΗΕ.

Χώρες όπως η Αυστραλία, η Αυστρία, η Βουλγαρία, η Εσθονία, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, η Κροατία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Τσεχία και η Ελβετία, δεν υπογράφουν. Εμάς μας πηγαίνουν σαν πρόβατα για σφαγή.

 https://akromolio.gr/2018/12/

Β) Το δημογραφικό. Η  αντικατάσταση πληθυσμού και η αντικατάσταση των παιδιών με ζώα συντροφιάς.

Προς υπενθύμιση σας επισυνάπτω τι έχει υπογράψει ο Τσίπρας (και δεν διαμαρτυρήθηκε, τότε ή τώρα, κανένα άλλο κόμμα) στο Μαρακές το 2018… Κάτι που είχα επισημάνει από τότε και είχα εκδώσει και μοιράσει δωρεάν ένα μικρό βιβλίο για να ενημερώσω για αυτή την Εθνική Προδοσία. (βάζω φωτογραφία  το πίνακα του περιβόητου Σύμφωνου του Μαρακές που δείχνει τι αποδέχτηκε ο τότε Πρωθυπουργεύων της Ελλάδας…φυσικά εάν κάποιος ασχοληθεί και διαβάσει αναλυτικά (άρθρο με άρθρο) θα δει ότι υπέγραψε τη ταφόπλακα της Ελλάδας.

 https://akromolio.gr/2021/01

Γ) Σύνοδος στο Μαρακές για την ελεύθερη μετανάστευση. Μήπως αυτό είναι το τέλος;

Κόμματα, πολιτικοί, διανοούμενοι και δημοσιολογούντες σιωπούν και αφήνουν τη δράκα που προανέφερα να υπογράψει την καταστροφή μας ερήμην ημών.

Από την άλλη πλευρά, άρχισε η ύπουλη προετοιμασία των Ελλήνων με προειδοποιητικά σποτάκια της αστυνομίας (δήθεν) για τις ευθύνες που θα έχουμε αν η συμπεριφορά προς τους «μετανάστες» δεν θα είναι η «πρέπουσα».

Ζητούνται ΕΛΛΗΝΕΣ να αντιδράσουν αποτελεσματικά. Λίγες μέρες έμειναν.

 https://akromolio.gr/2018/12

Δ) Συνθήκη του Μαρακές: Οι πολιτικοί νάνοι της Πατρίδας νομοθετούν τον αφανισμό μας.

Η Κυβέρνηση αυτή, έρχεται ως φυσική συνέχεια των προηγούμενων Εθνομηδενιστών -ανθελλήνων Κυβερνώντων  και εισάγει στη Βουλή των Ελλήνων (άραγε είναι πια των Ελλήνων;) το περιβόητο «σχέδιο νόμου περί διεθνούς προστασίας». Είναι ολοφάνερο με μια πρώτη ανάγνωση ότι είναι μια αντιγραφή της περιβόητης συνθήκης του Μαρακές, της συνθήκης -ταφόπλακας των Κρατών και του κόσμου όπως τον ξέρουμε ως σήμερα. Όποιος δε γνωρίζει τι αναφέρει αυτή η συνθήκη, ας πάρει ένα κουτί ηρεμιστικά πρώτα (προτείνεται) και μετά ας κάτσει να την διαβάσει, για να δει τι περιμένει τον ίδιο και τα παιδιά του, να δει τι έχουν σχεδιάσει οι “άλλοι” γι αυτόν και τη ζωή του, χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος, αλλά πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του, εμμέσως,  διαμέσου των καλπών!!.

 https://akromolio.gr/2019/11

Ε) Προς ενημέρωσή σας επίσης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ το Σύμφωνο-ταφόπλακα  του Πλανήτη και της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ στο Μαρακές…  https://drive.google.com