Οι θάνατοι των εμβολιασμένων ξεπέρασαν αυτούς των  μη εμβολιασμένων κατά 24%, στο Ισραήλ

449

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Η κυβέρνηση αντί να ενώσει τους Έλληνες με τρόπους αποδεκτούς στο θέμα της αντιμετώπισης της COVID -19, προτιμά τον διχασμό που προκύπτει μέσα από την απειλή και την αυθαιρεσία του τύπου «κάνεις αυτό που σου λέω ή σου κόβω μισθό και σύνταξη». Προχωρά ακόμη πιο πέρα και επιβάλλει απαγόρευση σε βασικά στοιχεία που αφορούν την ποιότητα της ζωής μας «κάνε αυτό που σου λέω ή σου απαγορεύω το θέατρο, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, το γήπεδο ή ακόμα και το καφεδάκι με τους φίλους». Το χειρότερο όμως είναι ότι εξαπολύει εκστρατείες απαξίωσης και δυσφήμισης, μέσω των πολιτικών της οργάνων, εναντίον όλων όσων υψώνουν λόγο και επιχειρήματα αντίθετα προς τα «θέλω» που υπηρετεί.

Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Το φιάσκο με τις μάσκες, το φιάσκο με τα παιδιά που δεν μεταδίδουν, το φιάσκο με τους λαθρομετανάστες που δε αρρωσταίνουν, το φιάσκο με το εμβόλιο που θα μας επαναφέρει στην κανονικότητα, στη συνέχεια το φιάσκο με τους εμβολιασμένους που δεν νοσούν και δεν μεταδίδουν και τώρα το φιάσκο με τους εμβολιασμένους που δεν πεθαίνουν.

Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι, «το 10% όσων νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ είχαν πλήρη εμβολιασμό». Μας αποκρύπτουν όμως, πόσοι από αυτούς πεθαίνουν και πόσοι ανεμβολίαστοι ή εμβολιασμένοι κολλάνε τον ιό από εμβολιασμένους.

Δεν επικεντρώνουν στα μέτρα προστασίας (προστασίας και όχι εγκλεισμού) ούτε στις βέλτιστες φαρμακευτικές αγωγές. Επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στην εξαπάτηση του κόσμου και στην επιβολή της αποτυχημένης συνταγής αντιμετώπισης του υπαρκτού προβλήματος.

Η ζωή, όμως τους διαψεύδει. Το παράδειγμα του Ισραήλ με το οποίο μας είχαν πρήξει διακηρύσσοντας «κοιτάτε να δείτε τι καλά που πάει τώρα που εμβολίασε το 60% του πληθυσμού», δυστυχώς, τους γύρισε μπούμερανγκ.

Οι κάτοικοι του Ισραήλ επαναπροσβάλλονται και ασθενούν. Και μάλιστα, οι εμβολιασμένοι περισσότερο από τους ανεμβολίαστους. Και το χειρότερο… ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ…

Διαβάστε την είδηση που αντέγραψα από την κυβερνητική (αξιόλογη εφημερίδα) POLITICAL. Σας την παραθέτω ασχολίαστη.

“Το τελευταίο διάστημα στο Ισραήλ νόσησαν και νοσηλεύτηκαν πολλοί άνθρωποι: Από τους νοσηλευόμενους ασθενείς με μέτρια ή βαριά συμπτώματα, το 58% είχε εμβολιαστεί, το 39% δεν ήταν εμβολιασμένο και το 3% είχε εμβολιαστεί μερικώς.

Το πιο συγκλονιστικό στοιχείο από τους νεκρούς τον Ιούλιο 2021 από Covid-19, στο Ισραήλ το 75% αυτών ήταν εμβολιασμένοι και μόνο το 25% αυτών που πέθαναν ήταν ανεμβολίαστοι”.

ΠΗΓΗ: POLITICAL της Πέμπτης 26 Αυγούστου 2021 (σελίδα 7).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν χρειάζεται ένταση και πανικός. Λογική χρειάζεται μόνον. (Με την ευκαιρία επαναφέρω για πολλοστή φορά την πρόταση να ασχοληθούν Έλληνες γενετιστές με την επίδραση του ιού ανάλογα με το DNA του κάθε λαού. Είμαι σίγουρος πως θα προκύψουν εκπλήξεις και ίσως και λύσεις).