Δεν κάνω διάλογο…

173
Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος

Γράφει ο Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος…

Ο χρόνος είναι μια πολυτέλεια που δεν έχω. Φαντάζομαι ο οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος θα το γνωρίζει αυτό. Ότι ο χρόνος είναι ο απόλυτος εχθρός-ο απόλυτος κριτής και είναι ανίκητος.

Έτσι λοιπόν πήρα μια απόφαση. Να σταματήσω τον διάλογο. Όχι με όλους φυσικά. Αλλά με αυτούς που πλέον τους κρίνω ως ¨χαμένη υπόθεση¨. Όλοι αυτοί θα μπουν στην κατηγορία των ¨νεκρών¨ που έχω δημιουργήσει. Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν για ποιους μιλάω. Για αυτούς που παρόλο που είναι σε βιολογική ζωή, δεν τους βλέπω καν-δεν με ενδιαφέρει που είναι-τι κάνουν-τι λένε και φυσικά απαγορεύω και στους φίλους μου να μου μιλούν για αυτούς. Σε αυτή την κατηγορία μπαίνεις και δεν βγαίνεις. Σου έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες εκ μέρους μου πριν φυσικά. Πάμε στο θέμα μας τώρα….

Επειδή τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας μας, της Πατρίδας και του Ελληνισμού είναι πολύ σοβαρά, ο χρόνος δεν επαρκεί. Σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις (πολιτικές ηγεσίες γκαρσόνια της Merkel -θεομηνίες-εμπρησμοί-λαθρομετανάστευση-δημογραφικό κλπ) είναι γεγονός ότι αποκαλύφθηκαν πολλοί και πολλά αληθινά πρόσωπα και χαρακτήρες. Άρα συνοψίζοντας  δεν χάνω χρόνο και δεν κάνω διάλογο πλέον με:

α) Ανθέλληνες/μισέλληνες  β) κομματόσκυλα κάθε είδους ή απόχρωσης γ) Σαλίγκαρους-γονυπετής-οσφυοκάμπτες, οποιαδήποτε δικαιολογία και εάν έχουν δ) Πνευματικές αμοιβάδες 

Είναι ανώφελο να χάνω χρόνο με κάποιον που:

α) Δεν τον νοιάζει που κάηκε η Ελλάδα 2 φόρες αρκεί να μην του κατηγορήσεις τον Αλέξη ή τον Κούλη

β) Δεν τον νοιάζει που πλημμύρισε η Ελλάδα ή θάφτηκε στο χιόνι αρκεί να μην του κατηγορήσεις την Δούρου ή τον Χαρδαλιά

γ) Δεν βλέπει ότι η Ελλάδα διοικείται από οικογενειακές επιχειρήσεις εδώ και 40 χρόνια οι οποίες πλουτίζουν-δυναμώνουν πουλώντας τη Πατρίδα μας στους ξένους.

δ) Δεν τον νοιάζει που οι λαθρομετανάστες είναι ήδη 2 εκατομμύρια (και ίσως παραπάνω) και γεννούν ανεξέλεγκτα. Την ιδία ώρα που η Ελλάδα πεθαίνει γιατί οι νέοι επιστήμονες και το εργατικό δυναμικό φεύγουν από μια χώρα που δεν θέλει να τους κρατήσει και οι Ελληνίδες δεν γεννούν πια.

ε) Δεν τον νοιάζει τι είναι το σωστό για τον Έλληνα, την κοινωνία που ζει, την Πατρίδα  και το Έθνος του, αλλά σου παπαγαλίζει τι είπε ο κάθε αρχηγός-πρόεδρος ή γραμματέας  κόμματος ή σχηματισμού, άσχετα εάν ο ίδιος στην καθημερινότητά του είναι υποταγμένος στο σύστημα και γλύφει κοκαλάκια…

Μπορείς λοιπόν να αγοράσεις τα πάντα εκτός από το χρόνο… Με λίγα χρήματα παραπάνω αγοράζεις τίτλους-αγοράζεις φίλους-αγοράζεις χειροκροτητές-αγοράζεις ακόμα και γνώση, όμως δεν μπορείς να αγοράσεις το τελικό χρόνο που σου έχει δοθεί από άλλες δυνάμεις…

Γι’ αυτό μην τον σπαταλάς…εγώ σταμάτησα να το κάνω…

(Καλό δεκαπενταύγουστο.. η Αρχιστράτηγος ας βοηθήσει τη Πατρίδα και τον Ελληνισμό στους νέους πολέμους που διεξάγονται τώρα)