Το ΙΑΣΙΣ Πολυιατρείο Αργολίδας δηλώνει ότι δεν συμμετέχει στον εκβιασμό προς τους εργαζόμενους σεβόμενο τις ατομικές ελευθερίες εκάστου

506

Η εκβιαστική επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε διάφορες κατηγορίες εργαζομένων, την οποία κατέστησαν νόμο οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ, με ποινή την καταδίκη σε ανεργία και πείνα, συναντά όλο και περισσότερες αντιδράσεις από την κοινωνία αλλά και τους εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας.

Οι Ιατρικοί Σύλλογοι, υποκύπτοντας σε κυβερνητικές πιέσεις και σε πιέσεις συστημικών ΜΜΕ, μεταφέρουν την πίεση επί των μελών τους, παραπέμποντάς τους σε Πειθαρχικά και καταδικάζοντάς τους σε χρηματικά πρόστιμα ή απειλώντας τους με αφαίρεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, ξεχνώντας ότι «Του Έλληνα ο τράχηλος ζυγόν δεν υποφέρει».

Στην μαχητική ομάδα των επιστημόνων που αρνούνται τον συστημικό εκβιασμό επί των εργαζομένων, προσχώρησε με δημόσια δήλωσή του και ο Πρόεδρος του ΙΑΣΙΣ Πολυιατρείου Αργολίδας, Παιδίατρος Μιχάλης Μινούσης.

Διαβάστε τι έγραψε στο προσωπικό του Facebook, ο γνωστός Παιδίατρος:

Μιχαήλ Μινούσης. Παιδίατρος

«Οι Ιατρικοί Σύλλογοι και μεταξύ αυτών και ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας μας έστειλε τον νόμο που μπήκε σε ισχύ στην χώρα μας. Σε αυτό αναφέρεται ότι κάθε επιχείρηση είναι υποχρεωμένη να θέσει σε διαθεσιμότητα τον εργαζόμενο που δεν θέλει να εμβολιαστεί και μάλιστα την απειλεί και με πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ. Το ΙΑΣΙΣ Πολυιατρείο Αργολίδας δηλώνει ότι δεν θα συμμετέχει σε αυτόν τον εκβιασμό προς τους εργαζόμενούς του σεβόμενο τις ατομικές ελευθερίες εκάστου.

Και για να προλάβουμε τους κοινωνικούς “δικαιωματιστές” θέτουμε το εξής ερώτημα!

Έστω λοιπόν ότι το ΙΑΣΙΣ με πρωτεργάτη την ελληνική πολιτεία συμμετέχει στον εκβιασμό προς τους εργαζόμενους και κάποιος εργαζόμενος κάνει το εμβόλιο και εμφανίζει μια παρενέργεια από ήπια έως θανατηφόρα. Πως λέγεται αυτός που εκβιάζει τον άλλον και από τον εκβιασμό αυτόν ο άλλος χάνει την υγεία του ή και την ζωή του;

Κατά την δική μου ηθική και την ηθική που διέπει το ΙΑΣΙΣ λέγεται ηθικός αυτουργός σε σωματική βλάβη ή και δολοφονία.

Τέτοιο ηθικό βάρος δεν θέλω να το σηκώσω γι’ αυτό δηλώνω ότι το ΙΑΣΙΣ Πολυιατρείο σέβεται τις επιλογές των εργαζομένων του. Θα είναι πάντα δίπλα τους σε ότι αποφασίσουν και είναι πάντα έτοιμο να δώσει την μάχη του με τις συνέπειές της στην υπεράσπιση των ατομικών ελευθεριών και της δημοκρατίας.

με τιμή και εκτίμηση

Μιχαήλ Μινούσης

Παιδίατρος

Πρόεδρος ΙΑΣΙΣ Πολυιατρείου Αργολίδας»