Καίριο και βαρύ χτύπημα στο αυτόχθονο των Ελλήνων οι πυρκαγιές!

73

γράφει ο Υπερείδης Γλαύκιππος

Προχθές ένα Ελληνόπουλο 19 ετών, από αυτά που προσπαθούσαν να σβήσουν την φωτιά στην Εύβοια, το άκουσα  να λέει: «Πως να αισθάνομαι; Καίγονται οι περιουσίες μας, έχουμε μεγαλώσει εδώ στο χωριό από μικρά παιδιά, θέλουμε να ζήσουμε εδώ, αλλά δεν μας δίνεται η ευκαιρία να ζήσουμε εδώ» είπε αρχικά και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Πώς να ζήσουμε; Εμείς ασχολούμαστε με ξύλα, αγροτικές δουλειές. Πώς να ζήσουμε; Αυτά τα πράγματα θα γίνουν μετά από 30-40 χρόνια, θα είμαι 60 χρονών». Στη συνέχεια εξήγησε: «Αναγκαστικά πρέπει να βρω μία άλλη λύση. Να φύγω, να πάω αλλού, στην Αθήνα. Να βρω μία άλλη δουλειά. Να βρω μία λύση»!  Στο μυαλό μου ήρθαν  οι δηλώσεις Μητσοτάκη πριν τις εκλογές ότι θα πολεμήσει τους αυτόχθονες, δηλαδή τους Έλληνες και τις δηλώσεις της προέδρου της Δημοκρατίας πριν ένα μήνα ότι το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος θα λυθεί με τους μετανάστες…

Παρά  τα συγνώμη που ούτε κατά διάνοια δεν πείθουν και τις επιχορηγήσεις προς τους πληγέντες το ζητούμενο είναι να μην φύγει από τον τόπο της η νεολαία που ζει από την γη και αποτελεί το αύριο για την περιοχή αλλά και για την Ελλάδα. Όπως έφυγαν 500.000 ελληνόπουλα με την οικονομική σικέ κρίση των μνημονίων και ακόμα έξω είναι. Ακούγοντας τις κατάπτυστες δηλώσεις Πρωθυπουργού και Προέδρου της Δημοκρατίας οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι οι φωτιές αποτελούν ένα καίριο και βαρύ χτύπημα στο αυτόχθονο των Ελλήνων. Και ανοίγουν διάπλατα τον δρόμο για τον ολοκληρωτικό εποικισμό της πατρίδας  μας.

Οι Έλληνες από την μία, αποδυναμωμένοι οικονομικά από τα μνημόνια, την πανδημία, τις καραντίνες και διαλυμένοι ψυχολογικά καθώς βλέπουν τους πολιτικούς προστάτες αυτής της χώρας να τους φέρνουν το ένα κακό μετά το άλλο. Από την άλλη οι εποικιστές  να ζουν το όνειρό τους στην πατρίδα μας με προνόμια, επιδόματα, υγειονομική  περίθαλψη, δωρεάν στέγαση.. Επιπλέον το κράτος να δείχνει ανοχή στην εγκληματικότητα από πλευράς τους είτε νομοθετώντας είτε κάνοντας τα στραβά μάτια, που επιβαρύνει την καθημερινότητα των αυτοχθόνων Ελλήνων. Αν θυμηθούμε την τακτική των Τούρκων στον αφελληνισμό της Ίμβρου θα παρατηρήσουμε ότι είναι ίδια με αυτή που εφαρμόζει το νεοταξικό πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα. Οι Τούρκοι μετέφεραν από την Τουρκία όλους τους βαρυποινίτες εγκληματίες στις φυλακές της Ίμβρου, τις οποίες άφησαν αφύλακτες. Έτσι αυτοί έβγαιναν και λυμαίνονταν το νησί ληστεύοντας, βιάζοντας, σκοτώνοντας τους Έλληνες. Κάπως έτσι χτύπησαν και εξαφάνισαν  τους αυτόχθονες Έλληνες της Ίμβρου.

Μια παροιμία λέει πως όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού τόσο πιο πολύ φαίνεται ο κώλος της.. Έτσι και οι κυβερνώντες, τωρινοί και προηγούμενοι, χωρίς κανέναν ενδοιασμό με περίσσιο θράσος και χωρίς ντροπή,  άδειοι από ίχνος πατριωτισμού και αγάπης για την Ελλάδα, έχουν αποκαλυφθεί  που με τις κινήσεις τους εξυπηρετούν μόνο τα προσωπικά τους συμφέροντα. Δεν  έχουν διαγράψει μόνο το παρόν και το μέλλον αυτής της χώρας αλλά και το παρελθόν, αφού ξεπούλησαν ακόμα και την Μακεδονία. Κάθε κυβέρνηση εξυπηρετεί από το δικό της μετερίζι τον ανθελληνισμό.

Οι Έλληνες πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα δικά τους χέρια και όχι να περιμένουν από το εχθρικό ελλαδικό κράτος. Όπως έκαναν όσοι κατάφεραν να σώσουν τον τόπο τους αυτές τις μέρες από τις φωτιές. Μόνοι τους!  Σε ένα εθνικό κράτος η καμένη γη θα μπορούσε να φυτευτεί με ελιές ή οπωροφόρα δένδρα ή ότι άλλο μας υποδείξουν οι γεωπόνοι μας και να παραχωρηθεί προς εκμετάλλευση στον ντόπιο πληθυσμό έτσι ώστε να παραμείνει στην γη του.. Παράλληλα να υποστηρίζουν και τους μελισσοπαραγωγούς αφού το 20% του ελληνικού μελιού παράγεται στην Εύβοια.

Ας καταλάβουμε ότι πρέπει να παραμερίσουμε τις όποιες διαφορές μας να ενωθούμε σε τοπικό επίπεδο αρχικά και μετά στο σύνολό μας. Το ανθελληνικό σύστημα θα εφευρίσκει πάντα τεχνάσματα να μας κρατά διαιρεμένους. Το διαίρει και βασίλευε είναι η τακτική τους. Τρομάζουν στην σκέψη να είμαστε ενωμένοι!

ΠΗΓΗ:   http://koinosparanomastis.blogspot.com/2021/08/blog-post.html#more