Ολοκληρώνεται το 30ο Φεστιβάλ Ναυπλίου

55

Η μουσική πανδαισία που προσφέρει επί 30 συνεχή χρόνια το Μουσικό Φεστιβάλ Ναυπλίου, (ξεκίνησε το Σάββατο 10 Ιουλίου) ολοκληρώνεται την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021.

Σήμερα Πέμπτη, 15 Ιουλίου (21.00), στην πλατεία Αγίου Γεωργίου η Anja Morgenstern (Βιολί) και η Ευγενία Βοτανοπούλου (Πιάνο) θα χαρίσουν στους Ναυπλιώτες και τους επισκέπτες της πόλης δύο βραδιές με ρεσιτάλ για Βιολί και Πιάνο.

Αύριο, Παρασκευή 16 Ιουλίου (21.00), στην πλατεία Ευαγγελίστριας,   Τρεις σύγχρονοι ερμηνευτές -δυο γυναίκες και ένας άντρας- «θα ζωντανέψουν» μπροστά στο κοινό με τη βοήθεια θεατρικών ρούχων και αντικειμένων, ζωντανής μουσικής και ιστορικών ντοκουμέντων, μια ολόκληρη εποχή. «MANTΩ: la bella Greca» είναι ο τίτλος του δραματοποιημένου ιστορικού μυθιστορήματος που φιλοδοξεί με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την επανάσταση να λειτουργήσει ουσιαστικά «αντί στεφάνου για όσους ζήσαν τολμηροί».

Το Σάββατο 17 Ιουλίου (21.00) στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, θα παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους τα “Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ”.

Το Φεστιβάλ θα κλείσει με την “Φιλαρμονική Εταιρεία Μάντζαρος”, στην πλατεία Συντάγματος, την Κυριακή 18 Ιουλίου (21.00).