Δημόσια συγνώμη για διαμόρφωση κλίματος φόβου και κατατρομοκράτησης πολιτών και κυρίως παιδιών με τον cov-19

416

Η εφημερίδα Bild (Julian Reichelt), ζητάει δημόσια συγγνώμη για προπαγάνδα σχετικά με covid19

Η Γερμανική εφημερίδα Bild με το μεγαλύτερο τιράζ στη χώρα μέσω του αρχισυντάκτη της Julian Reichelt ζητάει συγγνώμη δημοσίως για συνεργασία με την κυβέρνηση κατά τη διάρκεια αυτής της σοβαρής κρίσης υγείας.

Ομολογία για αναπαραγωγή προπαγάνδας ατεκμηρίωτης επιστημονικά προς διαμόρφωση κλίματος φόβου και κατατρομοκράτησης πολιτών και κυρίως παιδιών….

Καταγγελία για μεροληπτική υγειονομική διαχείριση με αποκλεισμούς επιστημόνων που διαφωνούν.

Σαφέστατα διατύπωση έμμεσα θέσης κατά μαζικού εμβολιασμού παιδιών.

Aιχμές κατά lockdown κατηγορώ κατά καθήλωσης κι απομόνωσης νεολαίας και σφραγίσματος σχολείων…

Και δεν είμαστε παρά μόνο στην αρχή στην καμπή της πορείας προς την έξοδο από το πολιτικό και κοινωνικό αδιέξοδο που δημιούργησε η πολιτικο-μιντιακή υγειονομική διαχείριση της κρίσης covid19..

Δείτε το video  εδώ . Ακολουθεί η Ελληνική μετάφραση όσων είπε:

” Στα εκατομμύρια παιδιά αυτής της χώρας για τα οποία η κοινωνία μας έχει την ευθύνη θέλω να εκφράσω εδώ αυτό που ούτε η κυβέρνηση oύτε η Καγκελάριος μας δεν τόλμησαν να σας πουν.(σ.σ μήπως ήρθε η ώρα να ακουστεί αυτή συγγνώμη και σε άλλες χώρες; αντί να διατυπώνονται απειλές κι εκβιασμοί κι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί κατά πολιτών;; ) Σας ζητάμε να μας συγχωρήσετε σας ζητάμε συγγνώμη γι αυτήν την πολιτική που για 1,5 χρόνο έγινε για εσάς θύματα βιαιοτήτων, παραμέλησης , απομόνωσης και μοναξιάς. Συγγνώμη γι αυτήν την πολιτική και αυτή την μιντιακή κάλυψη που σαν ένα δηλητήριο που σας ενστάλαξε το συναίσθημα ότι εσείς ήσασταν ένας θανάσιμος κίνδυνος για την κοινωνία. Δεν είστε ένας κίνδυνος για την κοινωνία μην αφήνετε να σας το πουν. Έγκειται σ΄εμάς να σας προστατεύσουμε. Αυτό που βρήκε τα παιδιά μας πολυάριθμα πρόσωπα και η Bild το κατήγγειλαν. Τίποτα δεν έγινε. Η Μέρκελ διοργάνωσε μια Σύνοδο κορυφής για τα παιδιά; Όχι. Αντ΄αυτού πείσαμε τα παιδιά μας ότι θα δολοφονούσαν τη γιαγιά τους αν τολμούσαν να είναι αυτό που είναι δηλ. παιδιά, αν συναντούσαν τους κολλητούς τους. Τίποτα απ΄όλα αυτά δεν αποδείχθηκε επιστημονικά.(σσ. κι όμως όλη αυτή η προπαγάνδα τρόμου αναπτύχθηκε και διαδόθηκε από ειδήμονες, πολιτικούς και μίντια). Ήταν εύκολο να επιβληθεί αυτό στα παιδιά. Αυτά δεν μπορούν να υπερασπιστούν εαυτόν ούτε ψηφίζουν. Όταν ένα κράτος κλέβει τα δικαιώματα ενός παιδιού (σσ. κι όχι ένα κράτος πολλά κράτη κι όχι μόνο των παιδιών αλλά όλων των πολιτών) οφείλει να αποδείξει ότι το προστατεύει κατά ενός κινδύνου συγκεκριμένου κι άμεσου. Αυτή η απόδειξη ποτέ δεν προσκομίστηκε ( σσ. πως και γιατί τότε προχωρούν σε μαζικό εμβολιασμό και των παιδιών κι ήδη απαριθμούνται οι πρώτοι τραγικοί θάνατοι;;) Αυτή αντικαταστάθηκε από την προπαγάνδα παρουσιάζοντας το παιδί ως έναν παράγοντα της πανδημίας. Αυτοί που θέλησαν να εναντιωθούν σε αυτή την προπαγάνδα δεν προσκλήθηκαν ποτέ στο τραπέζι των ειδημόνων..Οι πολιτικοί μας θα έκαναν καλά να ανοίξουν τα σχολεία νωρίτερα από τα εκλογικά κέντρα. Αντίθετα θα το έχουν βάρος στη συνείδησή τους και θα γραφτούν στα βιβλία της ιστορίας για μια πολλαπλότητα αθώων ψυχών!”

Η στάση της Bild μιας από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εφημερίδες ”καρφώνει” την αξιοπιστία των μηχανισμών της διαχείρισης της κρίσης……

 Πηγή: DIMPENEWS.COM https://dimpenews.com/2021/06/22/%ce%…