Featured

Γιάννης Ανδριανός. Ο λιγότερο παρεμβατικός βουλευτής της Αργολίδας

Ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός (εκλέγεται συνεχώς από το 2009) διακρίθηκε για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του.

Ήταν ο βουλευτής που ανταποκρινόταν στις περισσότερες προσκλήσεις φορέων με φυσική παρουσία ή αποστολή χαιρετισμού σε κάποια εκδήλωση. Το ίδιο συνέβαινε και σε περιπτώσεις κηδειών ή άλλων κοινωνικών γεγονότων. Ήταν επίσης ο βουλευτής που προωθούσε τις περισσότερες αναφορές φορέων προς διάφορα υπουργεία και κατέθετε τις περισσότερες ερωτήσεις ζητώντας απαντήσεις επί θεμάτων που απασχολούσαν τους Αργολιδείς.

Η κόπωσή του και η απουσία ενθουσιασμού, είναι εμφανής τα τελευταία χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, με συνεχή παρουσία σε διάφορες εκδηλώσεις κατάφερε να διατηρεί την φήμη του πιο δραστήριου βουλευτή.

Αυτή την εικόνα, έρχεται να γκρεμίσει μια έρευνα που έκανε η ειδησεογραφική ιστοσελίδα Argolida 24 (Παναγιώτης Τασσόπουλος) σύμφωνα με τα στοιχεία της οποίας, ο Γιάννης Ανδριανός (Νέα Δημοκρατία) κατατάσσεται τρίτος σε δράσεις επίδειξης ενδιαφέροντος για τα τοπικά προβλήματα, μετά τον Ανδρέα Πουλά (ΚΙΝΑΛ) και τον Γιάννη Γκιόλα (ΣΥΡΙΖΑ).

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ARGOLIDA 24

          «Όπως είχε πει και ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής ”η πολιτική δεν είναι επάγγελμα, είναι αποστολή”. Επ’ αφορμή αυτής της φράσης αλλά και της συμπλήρωσης των δύο ετών από τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές το Argolida24 έκανε μια έρευνα για να βρει και να σας παρουσιάσει τον πιο «ενεργό κοινοβουλευτικά βουλευτή» της Αργολίδας.

Ποια ήταν τα κριτήρια αυτής της μικρής πλην όμως σημαντικής έρευνας: Οι ερωτήσεις και οι αναφορές των βουλευτών του νομού για θέματα που αφορούν την Αργολίδα και μόνο.

Δικαίως λοιπόν η πρωτιά ανήκει στον Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής κ. Πουλά καθώς στα δύο αυτά χρόνια έχει καταθέσει 36 ερωτήσεις και 34 αναφορές. Δεύτερος έρχεται ο κ. Γκιόλας με 36 ερωτήσεις και 11 αναφορές και τελευταίος ο κ. Ανδριανός με 28 ερωτήσεις και 13 αναφορές.

Θα σκεφτεί κανείς τι σημασία μπορεί να έχουν τα νούμερα; Σε κάποιους μπορεί να μην λένε τίποτα, σε κάποιους άλλους πολλά ! Οι ερωτήσεις και οι αναφορές γίνονται πάνω σε υπαρκτά ζητήματα και προβλήματα της περιοχής. Τα νούμερα αποδεικνύουν ή τουλάχιστον δίνουν ένα δείγμα στο πως ο εκάστοτε βουλευτής είναι σε θέση να αντιληφθεί τα προβλήματα της κοινωνίας από την οποία έχει εκλεγεί και να ζητήσει λύσεις».

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των μπαράζ γυναικών για άνοδο στην Α’ Εθνική

Την Κυριακή 28 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η 1η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου της Β’ Εθνικής για…

% μέρες πρίν

Σάρωσε τα χρυσά ο Αριστείων  Άργους στους  Διασυλλογικούς αγώνες στίβου στην Πάτρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Με εκπληκτικές επιδόσεις και διακρίσεις στο Στίβο ξεκίνησε η αγωνιστική σεζόν για τον Αριστείων Άργους…

% μέρες πρίν

Το Ναύπλιο άλλαξε σελίδα

γράφει ο Α.ΛΗΘΙΝΟΣ Ο Δήμος Ναυπλιέων άλλαξε σελίδα. Για την ακρίβεια άλλαξε τη μορφή της…

% μέρες πρίν

Πρόστιμο από 1.000 έως 54.000 ευρώ για χόρτα στο οικόπεδο

Σύμφωνα με το νόμο 5075/2023, ιδιοκτήτες, επικαρπωτές, μισθωτές ή υπομισθωτές οικοπεδικών και λοιπόν ακάλυπτων χώρων…

% μέρες πρίν

Μαλτεζογάγγραινα!

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου Γίναμε μάρτυρες γεγονότων όπου ένας τέως σημαντικός αυτοδιοικητικός και αθλητικός…

% μέρες πρίν

Δείτε ζωντανά την μάχη του Διομήδη στο F8 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων (LIVE STREAM)

Ξεκινά σήμερα η τελική φάση F8 του 44ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, που θα διεξαχθεί από…

% μέρες πρίν