Στο ΚΚΕ δεν κολλάς Cov-19. Κολλάς όμως φιλοτουρκισμό και ανθελληνισμό

423

Τελείωσε (το επιδοτούμενο από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου) συνέδριο της ΚΝΕ στη Μυτιλήνη. Εκατοντάδες κομμουνιστές (ελληνόφωνοι και Τούρκοι!) αποβιβάστηκαν στο νησί κρατώντας σημαίες, οτιδήποτε άλλο πλην της Ελληνικής φυσικά για την οποία έχουν αλλεργία.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη Μυτιλήνη καλωσόρισε την αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος της Τουρκίας και της Κομμουνιστικής Νεολαίας της γειτονικής χώρας ενώ δεν δίστασε να μιλήσει τούρκικα.

Η τοπική κοινωνία ταλαιπωρήθηκε από διάφορους τύπους που, χωρίς να σεβαστούν το γεγονός ότι ήταν φιλοξενούμενοι, το έπαιζαν κομισάριοι και έκαναν face control στο ποιος δημότης θα περάσει και ποιος όχι, στην ίδια του την Πόλη.

Φέτος για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, εν μέσω επιδημίας και της υποτίθεται επικίνδυνης μετάλλαξης Δ, τους έφεραν στο πιο κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο που υπάρχει,  ΧΩΡΙΣ να τηρηθεί  ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΓΕΙΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ (Χαρδαλιάς -Αστυνομία κλπ βλέπουν ή τυφλώθηκαν;)

Οι ΚΝΙΤΕΣ κανονικά πρέπει να έχουν κολλήσει ΚΟΡΩΝΟΪΟ, να είναι πηγές υπέρ -μετάδοσης και οι υπεύθυνοι αυτού του «φεστιβάλ» να συλληφθούν με όλες τις κατηγορίες που αποδίδονται στο νέο Νόμο Κικίλια –Χρυσοχοΐδή -Χαρδαλιά.

Οι μήπως εμβόλια και ιοί δεν πιάνουν τους κομμουνιστές, λόγω άλλου ανίατου ιού που μεταφέρουν;

Ε; κύριε Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου;

Ε; κύριε Δήμαρχε Μυτιλήνης;