Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, είναι αποφασισμένος να εξαλείψει το φαινόμενο των παρανόμων αφισοκολλήσεων

51

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, εμφανίζεται αποφασισμένος να εξαλείψει το φαινόμενο των παρανόμων αφισοκολλήσεων επιβάλλοντας υψηλά πρόστιμα σε όσους ρυπαίνουν το περιβάλλον και την αισθητική μας, στα όρια του χώρου ευθύνης του. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Τομέας Καθαριότητας «Παρά την μεγάλη μείωση του φαινομένου μετά τις έντονες συστάσεις -προειδοποιήσεις του Τομέα Καθαριότητας του Δήμου πριν λίγους μήνες, οι λίγες περιπτώσεις που καταγράφηκαν θα τιμωρηθούν. Οι κανόνες και οι νόμοι πρέπει να τηρούνται χωρίς εξαιρέσεις για να παραμείνει ο Δήμος μας καθαρός, μια προσπάθεια που είναι συνεχής και θέλει συμμάχους όλους μας.

Είχαμε αναφέρει και πριν μερικούς μήνες και επαναλαμβάνουμε πως η αφισοκόλληση, στο δημόσιο χώρο, σε στύλους της ΔΕΗ, στους φωτεινούς σηματοδότες, σε δέντρα κ.α. από εκδηλώσεις, συναυλίες, πανηγύρια, εκθέσεις, κέντρα διασκέδασης, ΝΠΔΔ κ.ο.κ., δημιουργεί άσχημη εικόνα και υποβαθμίζει το περιβάλλον, προσβάλλει την αισθητική των πολιτών και δημιουργεί παράλληλα και προϋποθέσεις τροχαίων ατυχημάτων αφού τα μηνύματα μέσω των αφισών αποσπούν την προσοχή των οδηγών ή λόγω της πιθανής αποκόλλησης τους και πτώσης στο οδόστρωμα.

Το 2020 η τεχνολογία, το διαδίκτυο, τα ΜΜΕ, τα social media, δίνουν άπειρες δυνατότητες προβολής οποιονδήποτε υπηρεσιών, εκδηλώσεων κ.λπ. Είμαστε αποφασισμένοι να σταματήσουμε το φαινόμενο της αφισοκόλλησης  στο Δήμο μας. Ας σεβαστούμε το δημόσιο χώρο ο οποίος ανήκει σε όλους μας. Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνουμε μια νέα αρχή.

Όλοι Μαζί να συμβάλουμε στην διατήρηση του περιβάλλοντος καθαρού».