ΚΑΜΠΟΣΟΣ: «Στηρίζουμε τον εθελοντικό εμβολιασμό»

63

 Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών και Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Δημήτρης Καμπόσος υποδέχθηκε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα (χθες,  Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021) στο παλαιό Δημαρχείο του Άργους, ανταποκρινόμενος σε αίτημα του Υπουργού για συνάντηση συνεργασίας με θέμα την προώθηση του εμβολιασμού κατά του ιού SARS-COV 2.

Στην συνάντηση ενημέρωσης συμμετείχαν μέλη του Προεδρείου της ΠΕΔ Πελοποννήσου, αντιδήμαρχοι,  εκπροσώπους του ιατρικού, εμπορικού και  επιχειρηματικού κόσμου καθώς και ενεργοί πολίτες.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών διαβεβαίωσε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών πως θα στηρίξει έμπρακτα  και με δράσεις ουσίας την προσπάθεια για δημιουργία τείχους ανοσίας του πληθυσμού μέσω του εμβολιασμού. Όπως δήλωσε, θα στηρίξει και επικοινωνιακά από όλα τα μέσα του Δήμου την προσπάθεια για τον εμβολιασμό των Πολιτών.

Ο κ. Πέτσας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών για την φιλοξενία και εξέφρασε την βεβαιότητα πως με συνεργασία όλων των φορέων και με μοναδικό όπλο την γνώση των εξειδικευμένων επιστημόνων, θα πειστούν και οι πιο δύσπιστοι για την επιτακτική ανάγκη του εμβολιασμού.

Όπως δήλωσε «Συμφωνήσαμε με τον Δήμαρχο και τους παριστάμενους για δράσεις ουσίας, όπως η επιτάχυνση του εμβολιασμού κατ΄ οίκον με κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ ακόμα και πόρτα πόρτα εάν χρειαστεί. Επίσης, συζητήσαμε για δράσεις επικοινωνίας οι οποίες έχουν να κάνουν με το μήνυμα από τον Ιατρικό σύλλογο και τους επιστημονικούς μας φορείς για την ασφάλεια του εμβολιασμού».

Ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Σε κατ΄ ιδίαν συνάντηση που προηγήθηκε της σύσκεψης μεταξύ του Δήμαρχου Άργους Μυκηνών Δημ. Καμπόσου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα  συζητήθηκαν επιπλέον αναπτυξιακά ζητήματα του Δήμου, όπως η δημιουργία ενός νέου σύγχρονου κτιρίου που θα φιλοξενήσει το Δημαρχείο του Άργους, η αγροτική οδοποιία καθώς  και έργα ύδρευσης που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωή των πολιτών.