Για γέλια και για κλάματα – Οι φιλοξενούμενοι μετανάστες (ΔΟΜ) δεν δίνουν νερό στους ντόπιους που τους …φιλοξενούν!!!

560
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΦΩΤΗΣ

του Δημήτρη Παπαφώτη…

Τραγελαφικές καταστάσεις εκτυλίσσονται στη δομή φιλοξενίας μεταναστών LM που βρίσκεται στην Μυρσίνη, του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης. 

Ανήμερα της επετείου των δύο μηνών από το φοβερό φιάσκο με την μεταφορά εκεί από την Καλαμάτα, μεταναστών που ταξίδευαν παράνομα στις ελληνικές θάλασσες, αποδεδειγμένα φορέων του κορωνοϊού, συνέβη κάτι που είναι για γέλια και για κλάματα…  

Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της Κοινότητας Μυρσίνης κ. Ανδρέας Αποστολόπουλος, όταν ζήτησε μια εξυπηρέτηση προς χάριν των κατοίκων της Μυρσίνης από την δομή LM, εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ από τον υπάλληλο του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης!!!

Τι ζήτησε; Λίγο νερό για λίγες ημέρες από την γεώτρηση της δομής, επειδή η πίεση του νερού είχε πέσει (λόγω καύσωνα) και τα τρία τελευταία σπίτια του χωριού δεν είχαν νερό!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η γεώτρηση στην δομή είχε πραγματοποιηθεί με έξοδα του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης!!! 

Ο υπάλληλος του ΔΟΜ θεώρησε σωστό να αρνηθεί να δώσει στους ντόπιους λίγο νερό, εν μέσω καύσωνα, αν και η δομή ήταν απολύτως επαρκής από νερό…  

 

Να σημειωθεί ότι ο κ. Ναμπίλ Μοράντ είναι ο σημερινός Διοικητής της δομής και ο πρώην Δήμαρχος. Οι πληροφορίες μας λένε ότι περιορίστηκε σε λόγια …παρηγοριάς προς τον αγανακτισμένο (και με το δίκιο του) πρόεδρο της Κοινότητας Μυρσίνης.  

Ακούστε και την ραδιοφωνική συνέντευξη του Προέδρου της κοινότητας Μυρσίνης  κ. Αποστολόπουλου εδώ