Ο 13ος Αρχαίος Μυκηναϊκός Δρόμος με συμμετοχή Περιπατητών, Ιππέων και Δρομέων – Αθλητών

76

Oι Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας, Μέλος της Ε.Ο.Σ.Α.Μ.Α-Υ. ο σύλλογος οι φίλοι των Μυκηνών και του Μυκηναϊκού Πολιτισμού και η Τοπική Κοινότητα Προσύμνης συνδιοργανώνουν  τον 13ο Αρχαίο Μυκηναϊκό Δρόμο την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, με την υποστήριξη του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Άργους-Μυκηνών και με τη συμμέτοχη του Πολιτιστικού συλλόγου Προσύμνης.

Η διαδρομή αυτή ακολουθεί τα ίχνη ενός αρχαίου Μυκηναϊκού δρόμου που συνέδεε την ακρόπολη των Μυκηνών με το λεκανοπέδιο της Προσύμνης. Η διαδρομή περνά από πολλά σημεία μεγάλου αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Στο Δρόμο μπορούν να συμμετάσχουν Περιπατητές, Ιππείς και Δρομείς – Αθλητές. Οι συμμετέχοντες αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν self test έως και 24 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Οι βεβαιώσεις (υπογεγραμμένες) θα δοθούν στη γραμματεία του αγώνα για τη παραλαβή του αριθμού συμμετοχής. Επίσης όποιος επιθυμεί μπορεί να πραγματοποιήσει Μοριακό ή rapid test.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν μόνο για τους δρομείς μέχρι 24/6/2021. Οι δηλώσεις γίνονται στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/tK45hgHxtgrah1px8

Σημείο εκκίνησης «Αρχαιολογικός χώρος Μυκηνών» και τερματισμός στο μαγευτικό εξωκλήσι της Παναγίας Προσύμνης Δήμου Άργους Μυκηνών.

Ώρα εκκίνησης:

Για τους Περιπατητές του Αρχαίου δρόμου 8.00

Για τους Δρομείς Αθλητές της χωμάτινης διαδρομής 9.00

Για τους Ιππείς 9.05