Ο Θεοχάρης της αποτυχίας, πήρε μαζί του στο ποτάμι την Κυβέρνηση των «αρίστων»

104

Εάν ο «ποταμίσιος» Υπουργός της Κυβέρνησης Κυρ.Μητσοτάκη εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είχε πάει σπίτι του. Ποιος εργοδότης θα κρατούσε ένα στέλεχος που κοστίζει πανάκριβα (αμοιβή-συνεχόμενα ταξίδια-συναντήσεις-επαγγελματικά γεύματα και διαμονές), υπόσχετε «πελατεία» (στη περίπτωσή μας τουρίστες), προβάλει μεγάλες ιδέες και project και στο τέλος ο θησαυρός αποδεικνύετε άνθρακας;

Η Κυβέρνηση της Αγγλίας και ο κολοσσός του τουρισμού  TUI  έχει ακυρώσει τα τουριστικά της πακέτα σε Κρήτη (Χανιά), Χαλκιδική, Κεφαλονιά, Πρέβεζα, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Θάσο και Ζάκυνθο, κι αυτό διότι η Ελλάδα είναι για τη Μ. Βρετανία, στην πορτοκαλί ζώνη, κάτι που σημαίνει ότι όποιος ταξιδέψει στη χώρα μας, επιστρέφοντας στη Μ. Βρετανία, θα πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα, κάτι που δεν επιθυμούν οι Βρετανοί.

Η Αγγλία είναι η δεύτερη τουριστική αγορά της Ελλάδας κι αυτό την καθιστά άκρως σημαντική για την τουριστική χρονιά.  Περιμένουμε πλέον ένα  μεγάλο και ανέλπιστο τουριστικό ρεύμα από την Αμερική προς τη χώρα μας για να σωθεί η χρονιά. Γιατί εάν περιμένουν οι επαγγελματίες από «άριστους» σαν το Θεοχάρη, το «μαγαζί» θα φουντάρει.

Άλλος ένας αεριτζής αποτυχημένος Υπουργός στη Κυβέρνηση των αρίστων…Μια ακόμα αποτυχημένη μεταγραφή εξ αριστερών από το Κυρ.Μητσοτάκη και το επιτελείο του.