Ο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ

83

Γράφει η Θέκλα Μεταξά ερευνήτρια-αστρολόγος….

Ημερολογιακά, η 1η Ιουνίου είναι η ημέρα έναρξης του καλοκαιριού. Αστρολογικά το καλοκαίρι αρχίζει με το θερινό ηλιοστάσιο, στις 21 Ιουνίου, την ημέρα δηλαδή που ο Ήλιος μπαίνει στην 1η μοίρα του αστερισμού του Καρκίνου. Αυτός ο Ιούνιος διαθέτει απ΄όλα, και χαρές, και εκπλήξεις, και λύπες.

Λίγο πριν φύγει ο Μάιος, μας άφησε έναν ανάδρομο Ερμή, ο οποίος θα βρίσκεται σ’ αυτήν την κατάσταση μέχρι τις 23 Ιουνίου. Μας άφησε κι έναν ανάδρομο Κρόνο, που θα βρίσκεται σ’ αυτήν την πορεία μέχρι τις 11-09-2021(θυμηθείτε τις 11-09-2001 και τους δίδυμους πύργους.)

Στις 5 Ιουνίου, ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, θα πείσει και τους πιο δύσπιστους (ελπίζω) για το τι σημαίνει βαρβαρότητα, σκληρότητα, ψέμα, εξαπάτηση, και θα προκαλέσει μεγάλη σύγχυση. Κι όχι μόνο αυτό. Μια αντίθεση ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα θα μας κάνει να καταλάβουμε τι θα πει βία.

Στις 10 Ιουνίου, θα υπάρχει μια δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους, που θα έχει για συντροφιά τον ανάδρομο Ερμή, και θα δέχεται τετράγωνη όψη από τον Ποσειδώνα. Τεράστια προσπάθεια απόκρυψης της αλήθειας.

Στις 15 Ιουνίου, θα δούμε άλλο ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Κρόνο και στον Ουρανό. Επιχειρείται μια ανατροπή σε όσα μας καταπιέζουν, και μια τάση για απόκτηση περισσότερης ελευθερίας. Η τάση αυτή θα είναι παγκόσμια, και οι εντάσεις θα έχουν συγκεκριμένο χαρακτήρα.

Στις 20 Ιουνίου, ο Δίας από τις 2 μοίρες των Ιχθύων, γυρίζει ανάδρομος. Όχι, δεν υποχωρεί, απλώς ανασυντάσσεται. Είναι απαραίτητο.

21 Ιουνίου, θερινό ηλιοστάσιο, η επίσημη έναρξη του καλοκαιριού. Ο Ήλιος εισέρχεται στην 1η μοίρα του Καρκίνου.

Στις 24 Ιουνίου, μια πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου θα βρει αντιμέτωπους τον Άρη με τον Κρόνο, μα και τους δυο μαζί εχθρικούς προς το μεσουράνημα, το σημείο της εξουσίας. Όχι, δεν θα είναι ευχάριστη αυτή η πανσέληνος.

Το κλίμα του μήνα θα είναι μαχητικό. Θα δούμε παγκόσμια να ενισχύεται η μάχη ανάμεσα στο παλιό και στο καινούριο, ανάμεσα σ’ αυτό που επιχειρούν να επιβάλλουν και σ’ αυτό που θέλουμε να διατηρήσουμε. Θα δούμε ακόμα πιο ξεκάθαρα να προβάλλουν δυο κόσμοι, ο κόσμος εκείνων που επιδιώκουν το φως και την αλήθεια, κι εκείνων που βολεύονται στο σκοτάδι, διότι έτσι μπορούν να κρύβουν όσα απέκτησαν με δόλο και εξαπάτηση. Θα δούμε να αυξάνεται η τάση για αποκάλυψη της αλήθειας, αλλά και οι προσπάθειες για συγκάλυψη.

Οι πλανήτες θα μας καλέσουν να έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στο ένστικτο μας και λιγότερη στη λογική μας. Θα κληθούμε θα θέσουμε σε αμφισβήτηση τα πάντα.

Οι ειδήσεις που θα παίρνουμε θα είναι πρωτόγνωρες ακόμα και για τους πιο αφυπνισμένους. Η σύγχυση θα είναι μεγάλη, και το χάος που θα δημιουργηθεί, θα είναι επιθυμητό απ’ όλους, γιατί όλοι θα εξυπηρετούνται από αυτό.

Θα υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα για όλα, και με δυσκολία θα μπορούμε να βρούμε ισορροπίες. Τελειώνουν οι ψευδαισθήσεις, η πραγματικότητα θα έρθει μπροστά μας, αλλά θα την δουν μόνο όσοι ανοίξουν την πόρτα.

Ο άνθρωπος θα αναγκαστεί να κατανοήσει το νόημα της θυσίας. Θα αναγκαστεί να οικειοποιηθεί απόψεις και συνήθειες κάτω από πίεση και εξαναγκασμό, τη στιγμή που είχε όλα τα ερεθίσματα παλιότερα για να υιοθετήσει τις σωστές ιδέες. Κρίμα.