Η Μελόνι έφερε στο κοινοβούλιο πρόταση για απαγόρευση του κομμουνισμού και του ισλαμισμού

187

Η πρόταση νόμου η οποία ζητά να κριθούν παράνομες οι ιδεολογίες τόσο του Κομμουνισμού όσο και του πολιτικού Ισλάμ έχει βασιστεί στο αντικομμουνιστικό και αντιναζιστικό νομοσχέδιο που ενέκρινε το 2019 η Ευρωβουλή.

Όπως αναφέρει η Il Giornale, κατά την κατάθεση, το εθνοσυντηρητικό κόμμα των Αδελφών της Ιταλίας υποστήριξε πως “Ήρθε η ώρα να εξισωθεί το Κομμουνιστικό καθεστώς με το φασιστικό” και πως η ήδη υπάρχουσα απαγόρευση του φασισμού θα πρέπει απλά να επεκταθεί προκειμένου να αφορά τα κομμουνιστικά μοντέλα τύπου Σοβιετίας, Κούβας και Βενεζουέλας.

Παράλληλα το νομοσχέδιο προβλέπει και την δημιουργία μηχανισμών παρακολούθησης, καταγραφής και καταπολέμησης ομάδων, κινήσεων και πολιτικών κομμάτων με “αντιδημοκρατικούς στόχους που συνάδουν με κομμουνιστικές ολοκληρωτικές ιδεολογίες ή ιδεολογίες του ακραίου Ισλάμ”, ενώ συνδέει τον κίνδυνο από το ακραίο Ισλάμ με τις ανεξέλεγκτες μεταναστευτικές ροές.

«Οι αριστεροί είναι ίδιοι σε όλο τον κόσμο. Έχεις το δικαίωμα να μιλάς μόνο αν σκέφτεσαι, λες και υποστηρίζεις ότι εκείνοι θέλουν»

«Η Αριστερά, η ‘Λευκή Φρουρά’ του συστήματος, γνωρίζει πολύ καλά πως η αφοσίωση μας και οι μάχες που δίνουμε είναι η μεγαλύτερη απειλή για το σκοπό τους. Όσους υποστηρίζουν τις εθνικές ταυτότητες, τις παραδόσεις, την οικογένεια και τις πατρίδες τους, τους θεωρούν εχθρό που πρέπει με κάθε κόστος να σφαγιαστεί».

ΠΗΓΗ: https://conserva.gr